Kolay para hile yada para yatırıp oyun parası alıcaksın.Karantina günlerinde sıkılıp gta5 yükledim arkadaşlarla girmek için ama onlinede araçlar çok pahalı ve çoğu şey alınmıyor kolay para kasma yolu var mı ? Veya hile vs
cheat engine ile hile yapmış arkadaş ban yememiş deneyebilirsin.Karantina günlerinde sıkılıp gta5 yükledim arkadaşlarla girmek için ama onlinede araçlar çok pahalı ve çoğu şey alınmıyor kolay para kasma yolu var mı ? Veya hile vs
hocam instagramda kaptan kaplan var uygun fiyata mesela 10 TL'ye oyun içi 50milyon dolar yüklüyor10 çocuk yaptım hiçbirine bakamıyorum 2023 de night citiye taşınmayı düşünüyorum
Araştırabilirsin.Nasıl oluyor o ?
Cheat Engine ile ban yemeden istedeğin kadar para yapılıyor. Deneyebilirsin.Karantina günlerinde sıkılıp gta5 yükledim arkadaşlarla girmek için ama onlinede araçlar çok pahalı ve çoğu şey alınmıyor kolay para kasma yolu var mı ? Veya hile vs
Hocam videoları var isterseniz atayım ilk başta bana 900m para sınırı var demişlerdi bende 100m atıcaktım sonra yanlışıkla 1 sıfır daha koyup 1 milyar atmışım bende diyorum niye bitmiyor bu para istediğiniz kadar basın gram sıkıntı olmazNasıl oluyor o ?