GTA V indirimi ?

Reaksiyon skoru
82
Merhabalar, ben GTA V almayı düşünüyorum şuan fiyatı 169 TL Steam indirimleri mayısın son haftası olucak. İlk sorum " sizce GTA V 50-70 TL arasına düşer mi o indirim haftasında " , ikinci sorum ise " GTA V'i 50-70 TL ile orjinal satın alabileceğim başka bir site var mı güvenilir ama güvenilir olma şartıyla şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, ben GTA V almayı düşünüyorum şuan fiyatı 169 TL Steam indirimleri mayısın son haftası olucak. İlk sorum " sizce GTA V 50-70 TL arasına düşer mi o indirim haftasında " , ikinci sorum ise " GTA V'i 50-70 TL ile orjinal satın alabileceğim başka bir site var mı güvenilir ama güvenilir olma şartıyla şimdiden teşekkürler.
düşmüyor o fiyatlara. her zaman yüzde 50 indirim alıyor ve fiyatı 84.5tl oluyor. ama belki durmaplay gibi sitelerden o istediğin fiyatlara bulabilirsin

instagramda sanal gamers var ve oyun depom social club hesabı 50 tl falan olmalı fiyat aralığında yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri