GTA Vice City Next Generation Mod EFSANE !

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,607
Rockstar Games adamların Youtube kanalını kapattırmış redditte duydum. Adamlar inanılmaz bir iş çıkarmış dostlar, koskoca firmanın yapamadığı Definetive edition çöpünden bin kat daha iyi bir oyun yapmışlar. Oyunda GTA4 motoru kullanılmış fizikler mükemmel.

Oyun torrent repack dosyası olarak paylaşılmış kurulumu çok kolay, seçtiğiniz klasöre kuruyorsunuz direkt oyuna giriyorsunuz. Boyutu 8-9 GB bir şey.

İndirme Link : https://drive.google.com/file/d/1MDMlOefYoChx6mjkfwuVx0rS6Q2pRjgl/view

GTA Vice City Foto 2.png
GTA Vice City Foto 1.png

Son düzenleme:
gameplay videosu var mı

Rockstar Games adamların Youtube kanalını kapattırmış redditte duydum. Adamlar inanılmaz bir iş çıkarmış dostlar, koskoca firmanın yapamadığı Definetive edition çöpünden bin kat daha iyi bir oyun yapmışlar. Oyunda GTA4 motoru kullanılmış fizikler mükemmel.

Oyun torrent repack dosyası olarak paylaşılmış kurulumu çok kolay, seçtiğiniz klasöre kuruyorsunuz direkt oyuna giriyorsunuz. Boyutu 8-9 GB bir şey.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oyun linki hocam

2 - 3 tane modcunun yaptığını rockstar yapamadı yazık. Millet hala definitive övüyor 😂 rockstar yapıştırdı tabi 35 40 dolar hazmedemiyorlar.

Mod yapımcıları rockstara remake-remastered nasıl yapılır öğretmiş xD

securem error 2000 hatası veriyor nasıl çözeceğim bunu

Türkçe yama yapılabiliyor mu ? Virüs var mıdır oynayacağız diye sorun yaşamayalım.

İndirme Link : https://drive.google.com/file/d/1MDMlOefYoChx6mjkfwuVx0rS6Q2pRjgl/view

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Link patlamış kral. Başka bildiğin link var mı? Oynamak istiyorum bir türlü bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri