Arkadaşlar gtx1660 ryzen5 2600 8 GB ramli PC var mining işlemi yapabilir miyim ne kadar kazandırır sistemim çok yıpranır mi
Asus tuf gtx 1660 oc editon 6gbEkran kartı modelini tam yazabiliirmisin ?
Asus tuf gtx 1660 oc editon 6gb
600-800 TL arası olarak düşündüğümüzde 24 saat pc açık kalacak garantisi bitmiş bir kartla yapılması önerilmez. Ekran kartı garanti dışı kalmıyor bu süreçte bilignize.Asus tuf gtx 1660 oc editon 6gb
elektirik olarak çok yakacağını düşünüyorum güneş paneli ile falan yapın yapacaksanız yada doğuya gidinReis 100 dolar iyi paraymis aslında da elektrik faturasını ne kadar arttırır
50-60tl fazla gelir tahmini olarak ayrıca 100 dolar elektirik çıktıktan sonraki ortalama fiyatReis 100 dolar iyi paraymis aslında da elektrik faturasını ne kadar arttırır
Oyun oynarken 102W çeken kartım mining' de 66W çekiyor. Oyun oynamak için doğuya mı gideyim?elektirik olarak çok yakacağını düşünüyorum güneş paneli ile falan yapın yapacaksanız yada doğuya gidin
10 kilowatt elektirik çekiyo falan sanıyorlar sanırımOyun oynarken 102W çeken kartım mining' de 66W çekiyor. Oyun oynamak için doğuya mı gideyim?
Kaçak elektrikOyun oynarken 102W çeken kartım mining' de 66W çekiyor. Oyun oynamak için doğuya mı gideyim?
başka etkenlerde var sadece sistemden elektirik çekilmiyor buzdolabı var çamaşırı var o su var busu var normal elektirik faturası ne kadar geliyor ona göre hesaplarsa iyi olurOyun oynarken 102W çeken kartım mining' de 66W çekiyor. Oyun oynamak için doğuya mı gideyim?
pert olmayacağı için çok düşünmeye gerek yok benceReis ekran kartının garantisi ağustosta bitiyor ozamana kadar yapsam ekran kartı pert olsa yollasam yollarlar mi yenisini