Neler Yeni

Günde kaç lt su içilmeli kaç lt içiyorsunuz

Arkadaşlar herkes farklı bir şey söylüyor günde kaç ltden fazla su zararlı ben 3-4lt arası içiyorum çok terlemem idrarım beyaz olsun diye baya içiyorum daha da arttırmayı düşündümde ne kadaı böbrekleri yorar

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Ben 5 içiyorum o yüzden 5 ideal rakam kardeşim

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar herkes farklı bir şey söylüyor günde kaç ltden fazla su zararlı ben 3-4lt arası içiyorum çok terlemem idrarım beyaz olsun diye baya içiyorum daha da arttırmayı düşündümde ne kadaı böbrekleri yorar
Arttırınca çok fazla tuvalete çıkıyorsan azalt. Ben 4 5 lt içiyorum ama az çıkıyorum tuvalete. Spor da yapıyorum düzenli. Demek ki vücudum yararlanıyor su dan sürekli tuvalete çıkıyorsan fazla geliyordur. Herkesin vücudu ayrı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kışın 2 litre oldukça yeterli olabilirken yaz mevsiminde bazen 4 litre bile yeterli olmayabiliyor. Bunu anlamak için idrar renginize bakmanızda fayda var. Parlak sarı ise yeterli miktarda su içiyorsunuz. Eğer açık sarı ise fazla, koyu sarı ise az su içiyorsunuz.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bence bu sıcak yaz günlerinde 3 litrenin altına düşmek mantıklı değil. Spor falan da yapıyorsanız bu rakam 5 litreye kadar çıkabilir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,668
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arttırınca çok fazla tuvalete çıkıyorsan azalt. Ben 4 5 lt içiyorum ama az çıkıyorum tuvalete. Spor da yapıyorum düzenli. Demek ki vücudum yararlanıyor su dan sürekli tuvalete çıkıyorsan fazla geliyordur. Herkesin vücudu ayrı.
ben 8-9 bazen 10 lt bile oluyor ancak çokta tuvalete çıkmıyorum arkadaş zar zor 3 litre içiyor tuvaletten çıkamıyor çocuk her buluştuğumuzda

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam kim demiş fazla su zararlı diye? İstediğiniz kadar için zarar vermez.

Vereceği tek zarar çok su içtiğiniz için yemek yiyemezsiniz. Bir de sık tuvalete gidersiniz

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
ben 8-9 bazen 10 lt bile oluyor ancak çokta tuvalete çıkmıyorum arkadaş zar zor 3 litre içiyor tuvaletten çıkamıyor çocuk her buluştuğumuzda
Öyle hocam valla herkesin vücudu farklı. Şu Tuna tavus 30 lt içiyormuş günde ayı. Benim kız kardeşim günde 1 2 bardak ya içiyor ya içmiyor.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
hocam bunun net bir cevabı yoktur bünyenden bünyeye değişiklik gösteren şeyler sporcu insanlar günde 7 8 litre içerken standart kondisyon biri 3 ile 4 litre arası içer gün içi ne kadar su kaybederseniz o kadar su içme isteğiniz olur kimse kesin net bir şey söylemez kısacası

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
en ideali 5 litredir. çok aşma veya çok düşme

Top Bottom