G gsarif 80+ Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Bugün, 09:35 #1 Yeni sekme açtığımda başka sekmeye geçince aşağıya kaydırınca vb ekranda ghosting oluyor sorunu nasıl çözebilirim Örnek olarak 1 video ekliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:39 Diğer sekmeye geçince şöyle bozulmalar oluyor
Yeni sekme açtığımda başka sekmeye geçince aşağıya kaydırınca vb ekranda ghosting oluyor sorunu nasıl çözebilirim Örnek olarak 1 video ekliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:39 Diğer sekmeye geçince şöyle bozulmalar oluyor
bahtsızkarakter 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1,366 Dahası Reaksiyon skoru 440 İsim Alperen Yılmaz Bugün, 09:47 #2 gsarif yazmış: Yeni sekme açtığımda başka sekmeye geçince aşağıya kaydırınca vb ekranda ghosting oluyor sorunu nasıl çözebilirim Örnek olarak 1 video ekliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:39 Alıntıyı görüntüle Diğer sekmeye geçince şöyle bozulmalar oluyor Devamı için tıklayın... Monitör modeli nedir
gsarif yazmış: Yeni sekme açtığımda başka sekmeye geçince aşağıya kaydırınca vb ekranda ghosting oluyor sorunu nasıl çözebilirim Örnek olarak 1 video ekliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 09:39 Alıntıyı görüntüle Diğer sekmeye geçince şöyle bozulmalar oluyor Devamı için tıklayın... Monitör modeli nedir
G gsarif 80+ Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Bugün, 09:59 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bahtsızkarakter yazmış: Monitör modeli nedir Devamı için tıklayın... Laptop acer predator helios neo 16 1600p 165hz
bahtsızkarakter yazmış: Monitör modeli nedir Devamı için tıklayın... Laptop acer predator helios neo 16 1600p 165hz