eset nasıl ?Bitdefender, Kaspersky. İkisinden birini al.
Hiçbir fikrim yok ama kullanımı çok yaygın değil bildiğim kadarıyla.eset nasıl ?
Eh... Bir BitDefender, Kaspersky seviyesinde değil.eset nasıl ?
Bitdefender ın koruması daha iyi diye biliyorum.Eh... Bir BitDefender, Kaspersky seviyesinde değil.
Kaspersky almayı düşünüyorsanız buradan almanızı öneririm:
Oyuncular için Kaspersky Plus | Özel Teklif | Kaspersky
Güvenliğinizi Hemen Yükseltin. Oyuncular için Yeni Güvenlik Planımız Kaspersky Plus’ı Keşfedin, Şimdi Sınırlı Süreli Özel Teklifle Kullanılabilir.www.kaspersky.com.tr
İkisi koruma ve güvenlik açısından neredeyse birbirine denk yazılımlar. Gözlemlediğim kadarıyla Kaspersky biraz daha hafif. Hangisi ucuzsa onu alması daha mantıklı olur.Bitdefender ın koruması daha iyi diye biliyorum.
Haklısın Kaspersky cidden çok daha hafif.İkisi koruma ve güvenlik açısından neredeyse birbirine denk yazılımlar. Gözlemlediğim kadarıyla Kaspersky biraz daha hafif. Hangisi ucuzsa onu alması daha mantıklı olur.
internettede koruyabiliyormu gerçekten iyi midir?Eh... Bir BitDefender, Kaspersky seviyesinde değil.
Kaspersky almayı düşünüyorsanız buradan almanızı öneririm:
Oyuncular için Kaspersky Plus | Özel Teklif | Kaspersky
Güvenliğinizi Hemen Yükseltin. Oyuncular için Yeni Güvenlik Planımız Kaspersky Plus’ı Keşfedin, Şimdi Sınırlı Süreli Özel Teklifle Kullanılabilir.www.kaspersky.com.tr
Evet koruyor gerçekten iyi.internettede koruyabiliyormu gerçekten iyi midir?
İyi bir yazılım, ben de kullanıyorum. Ücretsiz sürümüne bakıyorsanız internet korumasını bilmiyorum ancak Internet Security yazılımı internette iyi bir şekilde koruyor. Zaten adı üstünde, Internet Security.internettede koruyabiliyormu gerçekten iyi midir?
fakat paralı buEvet koruyor gerçekten iyi.
Ücretsiz mi arıyordunuz?fakat paralı bu