asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
Kalıcı,güzel, ağır kokmayan parfüm önerisi
Ağır kokmayan ferah hissettiren bütçe 2kNasıl parfümler seviyorsun bütçen nedir?
Kokusu nasıl bi koku hocamBentley infinity intense
Nasıl bi kokusu var hocamSlazenger GOLD kullanıyorum sabah sıkıyorum akşam bile halen ne parfümü kullanıyorsun diye soranlar oluyor baya kalıcı ve güzel.
Slazenger Yeşil olanıda çok iyi
Hocam bunu çok duydum kesin alıcam yaz içinYaz için acqua di gio profumo
Parfümü sıkınca ilk başta ağır gibi geliyor ama sonrasında vücüduna yapışınca koku girdiğin ortama bile kokusu yayılıyor parfümün ben 3 senedir falan hiç değiştirmeden bunu kullanıyorum ve sürekli hangi parfümü kullanıyorsun diye soranlar oluyor. deneyebilirsiniz fiyatı pahalı değil , doldurma parfüm fiyatına satılıyor nerdeyse . pahalı parfümlerde kullandım ama bunun kadar memnun kalmadımKokusu nasıl bi koku hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bi kokusu var hocam
Hocam bunu çok duydum kesin alıcam yaz için
Bentley ; Karabiber, sardunya, lavanta ve menekşe karısımı erkeksi ilk yarım saat agır fakat sonra tatlı baharat tarzında esıntı bırakan çoğu kişinin bilmediği kızların gelip sordugu sorunca da konusmayı devam ettırdıgı tarzda bir kokuKokusu nasıl bi koku hocam
Nasıl bi kokusu var hocam
Hocam bunu çok duydum kesin alıcam yaz için
Teşekkürlerr hocamBentley ; Karabiber, sardunya, lavanta ve menekşe karısımı erkeksi ilk yarım saat agır fakat sonra tatlı baharat tarzında esıntı bırakan çoğu kişinin bilmediği kızların gelip sordugu sorunca da konusmayı devam ettırdıgı tarzda bir koku![]()
teşekkürler hocamParfümü sıkınca ilk başta ağır gibi geliyor ama sonrasında vücüduna yapışınca koku girdiğin ortama bile kokusu yayılıyor parfümün ben 3 senedir falan hiç değiştirmeden bunu kullanıyorum ve sürekli hangi parfümü kullanıyorsun diye soranlar oluyor. deneyebilirsiniz fiyatı pahalı değil , doldurma parfüm fiyatına satılıyor nerdeyse . pahalı parfümlerde kullandım ama bunun kadar memnun kalmadım
- Üst notalar bergamot, greyfurt
- Orta notalar ylang ylang, yasemin, gül ağacı
- Dip notalar sedir ağacı, kehribar, misk otu