Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Bulduğum tek girişli anca ona da çoklayıcı alıp takman lazım yani 2 modül olacak onun içinEtsem yeter abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En az 3 port lazım
Bulduğum tek girişli anca ona da çoklayıcı alıp takman lazım yani 2 modül olacak onun içinEtsem yeter abi
En az 3 port lazım
Nası verebilirsin ne kadaraBendeki Çoklayıcıyı Verim Sana İşin Görülsün ARGB Fan Kullanmıyorum Artık .
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu Kasanın Kontrolcüsü .
400 Civarına Veririm .Nası verebilirsin ne kadara
Adamın dibi işte helal olsun sanaBendeki Çoklayıcıyı Verim Sana İşin Görülsün ARGB Fan Kullanmıyorum Artık .
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu Kasanın Kontrolcüsü .
La bedava vereceksin zannetimBendeki Çoklayıcıyı Verim Sana İşin Görülsün ARGB Fan Kullanmıyorum Artık .
Bu Kasanın Kontrolcüsü .
Benim babam o tarz şeyleri pek sBendeki Çoklayıcıyı Verim Sana İşin Görülsün ARGB Fan Kullanmıyorum Artık .
Bu Kasanın Kontrolcüsü .
sıfır almam lazım abi KB ama benim babam sevmiyor öyle şeyleriAdamın dibi işte helal olsun sana![]()
İşi Görülsün YeterAdamın dibi işte helal olsun sana![]()
Kasanın Fanlarını Değiştirdim Parasını Azda Olsa Çıkarım Dedim .Adamın dibi işte helal olsun sana
La bedava vereceksin zannetimZaten 400 e var ya
Ne adamsın yaİşi Görülsün Yeter
Kasanın Fanlarını Değiştirdim Parasını Azda Olsa Çıkarım Dedim .
![]()
Valla Zengin Olsam Düşünmemde Değilim Hocam .Ne adamsın ya![]()
Ben çözücem senin işi canısı merak etmeNası çözelim abi o zaman