HANGİ DYSON MODELİNİ ALMALIYIM

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,356
Bütçe
22000
22bin tl gibi bir bütçem var anneme hediye alacağım hangi modeli daha iyi uygun bilmiyorum en az 6 taksit yapan bir satıcı lazım önerilerinizi bekliyorum

v15 al hocam

v15 in hangi modelini almalıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modeli daha iyidir?
Absolute hocam bildiğim kadarıyla ancak şunu söylemeden geçmeyim, hepsi burada ve Trendyol gibi sitelerden alacaksanız açıklama kısmında parça sayılarına dikkat edin, indirim yapmış gibi gösterip başlık sayısını düşürüyorlar direk sitesinden parça ve başlık sayısını kontrol edip satın alınız mağdur olmayınız :)

Absolute hocam bildiğim kadarıyla ancak şunu söylemeden geçmeyim, hepsi burada ve Trendyol gibi sitelerden alacaksanız açıklama kısmında parça sayılarına dikkat edin, indirim yapmış gibi gösterip başlık sayısını düşürüyorlar direk sitesinden parça ve başlık sayısını kontrol edip satın alınız mağdur olmayınız :)
Absolute olanı almak daha mantıklı kendi sitesi sanrım 9 taksit yapıyordu
Dysonun kendi sitesinde bulamadım atma şansınız var mı o modeli?

1699474325947.png

Teknosadan aldım umarım sorun yaşamam :)

Hayırlısı olsun hocam eminim çok memnun kalacaksınız, teslim aldıktan sonra önce eski süpürgeniz sonra da Dyson ile tekrar süpürün farkı anlayacaksınız :)
Öyledir de bazıları dysonlarda parça çatlamaları vs olabiliyormuş kimiside kullanım sırasında motor yandığını falan söylüyor tedirgin oldum birde bazı cihazlarında disbüritör garantili olmayıp ihtalatçı garantili oluyormuş aldık bakalım inşallah sorun çıkmaz.

Geri