Hangi iPhone almalıyım

Reaksiyon skoru
3
Bütçem kısıtlı yenilenmiş se 2 kere baktım sizce nasıldır düşük bir fiyat ile harika işler çıkaran bir cihaz şuan kullandığım telefon redmi note 12s ama fazla ısınıyor bende hem iPhone deneyimlemem hemde bu ekosisteme dahil olmak istiyorum (fanboy değilim) sizce se alınır mı hangi modele gecmeliyim

Ben düz 13 kullanıyorum ve gayet memnunum ama diyorum keşke üstüne biraz daha katıp 14 ya da 15 alsaydım fakat maalesef o zamanlarda fazla bütçe yoktu. Her neyse alacaksan ilk telefonun olacağı için aşırıya kaçmana gerek yok diye düşünüyorum. Bütçen ne bu arada?

Ben düz 13 kullanıyorum ve gayet memnunum ama diyorum keşke üstüne biraz daha katıp 14 ya da 15 alsaydım fakat maalesef o zamanlarda fazla bütçe yoktu. Her neyse alacaksan ilk telefonun olacağı için aşırıya kaçmana gerek yok diye düşünüyorum. Bütçen ne bu arada?
Aslında herkes se serisini kotuluyor ama kompakt ve küçük olması benim için önemli butcem 13 bin civarinda

Aslında herkes se serisini kotuluyor ama kompakt ve küçük olması benim için önemli butcem 13 bin civarinda
O halde 2. el yenilenmiş telefonlara bakabilirsin SE serisini kullanmadım bilmiyorum.

dostum bugün düz 7 32gb modelinden düz 13 128gb versiyonuna geçtim. Olm ben işkence çekiyormuşum lan. 3 günlük konuşmalar gitti eski eşek telefon yedekleyemedi ama onun dışı çok memnunum tavsiyem 13 alman

dostum bugün düz 7 32gb modelinden düz 13 128gb versiyonuna geçtim. Olm ben işkence çekiyormuşum lan. 3 günlük konuşmalar gitti eski eşek telefon yedekleyemedi ama onun dışı çok memnunum tavsiyem 13 alman
Doğrudur hocam eski düşük hafizalar bir iskenceydi zamanında

Bütçem kısıtlı yenilenmiş se 2 kere baktım sizce nasıldır düşük bir fiyat ile harika işler çıkaran bir cihaz şuan kullandığım telefon redmi note 12s ama fazla ısınıyor bende hem iPhone deneyimlemem hemde bu ekosisteme dahil olmak istiyorum (fanboy değilim) sizce se alınır mı hangi modele gecmeliyim
se3 al 10k 13 le aynı tel

Ekosisteme dahil olmak istiyorsun fakat bütçen kısıtlı Apple kötülemiyorum fakat bu ülkede pek değeri yok vergiler sağ olsun bende note 10 s kullanıyorum lol wild rift pvp girmesem bile 10fps drop giriyor alev alev yanıyor telefon ekranda klavye izleri kaldı android olarak kesinlike samsung yada türkiye dışı olarak sony / google onun harici androidler bana kalırsa alınmaz iphone olarak 11 hala iş yapıyor kamerası güzel bütçe arttırıp 13 alman daha mantıklı olur

A15 bionic aynı sadece ama kamera açısından kötu diyolar Apple burda ayıp etmiş en azından bi geniş açı koy be
apple 16e ye koymadı se3 e koymaması cokta şaşırtmıyo ana kamera da aynıdır. Kardeşime se2 aldık sonra 11 aldık. Kamera konusundan farkı yok işlemcide aynı ama ekranla pil farklı sadece ama se3 hala alıonır 10 a başka alternatif yok kasan xr la 11 almak yuerine bu alınır butce yıok derse 4.5 a falan elden cıokarmıstım ben o civarlara temiz istiyosa 5*6 ya alabılır se2020

Ekosisteme dahil olmak istiyorsun fakat bütçen kısıtlı Apple kötülemiyorum fakat bu ülkede pek değeri yok vergiler sağ olsun bende note 10 s kullanıyorum lol wild rift pvp girmesem bile 10fps drop giriyor alev alev yanıyor telefon ekranda klavye izleri kaldı android olarak kesinlike samsung yada türkiye dışı olarak sony / google onun harici androidler bana kalırsa alınmaz iphone olar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten elimdeki telefonda kaçak note 12s 60 gün süresi falan kaldı telefon değiştirmemin 1 sebebi de bu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten elimdeki telefonda kaçak note 12s 60 gün süresi falan kaldı telefon değiştirmemin 1 sebebi de bu
benimde kaçak hocam açtırdım ben ucuza 2-3 senedir kullanıyorum 4k masraf yaptı kamerası berbat ötesi

Geri