Hangi iphone'u almalıyım?

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
895
Normalde kafamda iphone 15 ve iphone 16 vardı ama ilk aklımda 16 olan. Hangisi sizce alınır uzun süre kullanıcam. Yaşıma göre ellerim küçük olduğu için İphone düz modellerde boyut küçük daha iyi olacağını düşünüyorum. Belki zorlarsam 17 de olabilir ama o kadar da olmasın 16 alayım aklımda siz ne dersiniz?
Yurt dışı telefon işine girmek istemiyorum 2 telefon taşımak falan onları hiç katmayın lütfen

15-16 boş telefonlar 17'ye nazaran. alabiliyorsan 17 al

ben 16 pro aldım gayet güzel donanım olarak söylemeye gerek yok zaten kullanış ve boyut anlamında 17'den daha iyi. tasarım olarak da 16 daha güzel geliyor bana

16 pro var bende memnunum

Normalde kafamda iphone 15 ve iphone 16 vardı ama ilk aklımda 16 olan. Hangisi sizce alınır uzun süre kullanıcam. Yaşıma göre ellerim küçük olduğu için İphone düz modellerde boyut küçük daha iyi olacağını düşünüyorum. Belki zorlarsam 17 de olabilir ama o kadar da olmasın 16 alayım aklımda siz ne dersiniz?
Yurt dışı telefon işine girmek istemiyorum 2 telefon taşımak falan onları hiç katmayın lütfen
bende 16 var memnunum ama eğer ekleyebilirsen 17 al

illa iphone alıcam diyorsan tabikide alabileceğin en yüksek modeli almanı öneririm kullanım açısından daha uzun ömürlü olucağını düşünüyorum

16e de alabilirsin bütçe dostu

Düz iPhone alınmamalı. Özellikleri çok kısıyorlar düz ve Pro modellerine göre. Ama 17'de sonunda düzelttiler bunu. En düşük alabiliyorsan 17 al. Yoksa 15-16 Pro öneririm.

Düz iPhone alınmamalı. Özellikleri çok kısıyorlar düz ve Pro modellerine göre. Ama 17'de sonunda düzelttiler bunu. En düşük alabiliyorsan 17 al. Yoksa 15-16 Pro öneririm.
2. el veya yurt dışı çok düşünmüyorum hocam ya

Geri