Neler Yeni

hangi liseye gitmeliyim

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
bu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Hazırlık okumanın bir faydası yok sadece 1 yıl kayıp. İyi bir yüzdelik dilimi yapıp burslu özele git bence.

MYSTIC

80+ Silver
bu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz
Anadolu lisesi veya (BEELKİ) özel okula(güzel bir okuldan burs vs. gelirse) git bence.Sosyal bilimler liselerinin puanı düşük oluyor.Güzel ortam olmaz oralarda.

Strelok

80+ Silver
Di bölümden KESİNLİKLE uzak dur.Dilden eşit ağırlığa geçmiş biri olarak söylüyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Matematiğine bak sen,bu sene hazırlık okuyorum sakın mesleğe düşme benim gibi.Çok zor ama en ön sıraya geçtim ders anca dinleniyor sen iyi bir anadolu tutturmaya çalış.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
ben mesleğe gittim elektrik elektroniğe iş garantimde var üni okumadanda iş bulabilirim kafam rahat

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Eğer bu isteğinde kararlıysan meslek ve imam hatip hariç çoğu lise olur :D Ama bunların eğitim kalitesi, öğretmenleri önemli. Özellikle TYT'de Matematik çok önemli. Türkçe de önemli ama matematiğe göre daha çok yapılabilir bir durum. Seni öne geçirecek şey matematik olur. Ama bence ileride isteğinin değişeceğini düşünüyorum. Çoğu kişinin senin yaşında düşündükleriyle lise hayatında düşündükleri çok farklı. Ben de dahil. Özellikle 11'e doğru kayarken bölüm seçmi yapacağın için fikirlerin de çok değişkenlik gösterecek. İş seçenekleri zengin mi ? Bana bir gelecek sağlayacak mı ? Günümüz Türkiye'sinde olduğun için bunları da göz önün de bulundurmanı isterim. Ama eğitim kalitesi ve öğretmenleri iyi olan bir yer seçtiysen gerisini okul zamanı da düşünüp karar verebilirsin. Bu arada okulun çevresine de dikkat et.

Az biraz sakin

80+ Bronze
Hocam sağlam bir fen lisesinde 11. Sınıf öğrencisiyim eğer fen lisesi tercih edeceksen o yoğun tempon sürekli artacak ve hiç bitmeyecek onu unutmadan gel geleceksen fene saat 10.38 bayılacam uyukusuzluktsn bundan sonra da yatmaya gidiyom o kadar diyim iyi çalışmalar başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Eğer bu isteğinde kararlıysan meslek ve imam hatip hariç çoğu lise olur :D Ama bunların eğitim kalitesi, öğretmenleri önemli. Özellikle TYT'de Matematik çok önemli. Türkçe de önemli ama matematiğe göre daha çok yapılabilir bir durum. Seni öne geçirecek şey matematik olur. Ama bence ileride isteğinin değişeceğini düşünüyorum. Çoğu kişinin senin yaşında düşündükleriyle lise hayatında düşündükleri çok farklı. Ben de dahil. Özellikle 11'e doğru kayarken bölüm seçmi yapacağın için fikirlerin de çok değişkenlik gösterecek. İş seçenekleri zengin mi ? Bana bir gelecek sağlayacak mı ? Günümüz Türkiye'sinde olduğun için bunları da göz önün de bulundurmanı isterim. Ama eğitim kalitesi ve öğretmenleri iyi olan bir yer seçtiysen gerisini okul zamanı da düşünüp karar verebilirsin. Bu arada okulun çevresine de dikkat et.
Fen ve iyi anadolularda dil açmıyorlar

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Matematiğine bak sen,bu sene hazırlık okuyorum sakın mesleğe düşme benim gibi.Çok zor ama en ön sıraya geçtim ders anca dinleniyor sen iyi bir anadolu tutturmaya çalış.
bütün sene çalışmadığım için pişman değilim ama iki üç sınava çalışsaydım istediğim okula girerdim diye aklımda kuruyorum sürekli. Ve bu arkadaş gibi benimde ortalamamın çok altında bir meslek lisesine gittiğimi söylemek isterim. Cidden ortam çok kötü tuvaletlere sigara dumanından,5-10 kişi girdiğinden dolayı tuvaletleri kullanamıyorsun, adamlar öğretmenler tuvaletinde bile sigara içiyor. Artık sen düşün. İsterse puanın çok düşük olsun ama yinede bir anadoluya yazdırmaya bak kendini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Nasıl ya ? Böyle saćma bir şey olabilir mi ?
10 kişi seçmesi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün sene çalışmadığım için pişman değilim ama iki üç sınava çalışsaydım istediğim okula girerdim diye aklımda kuruyorum sürekli. Ve bu arkadaş gibi benimde ortalamamın çok altında bir meslek lisesine gittiğimi söylemek isterim. Cidden ortam çok kötü tuvaletlere sigara dumanından,5-10 kişi girdiğinden dolayı tuvaletleri kullanamıyorsun, adamlar öğretmenler tuvaletinde bile sigara içiyor. Artık sen düşün. İsterse puanın çok düşük olsun ama yinede bir anadoluya yazdırmaya bak kendini.
Sınavsız anadolularda da durum böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,631
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom