Anadolu lisesi veya (BEELKİ) özel okula(güzel bir okuldan burs vs. gelirse) git bence.Sosyal bilimler liselerinin puanı düşük oluyor.Güzel ortam olmaz oralarda.bu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz
Matematiğine bak sen,bu sene hazırlık okuyorum sakın mesleğe düşme benim gibi.Çok zor ama en ön sıraya geçtim ders anca dinleniyor sen iyi bir anadolu tutturmaya çalış.bu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz
ben mesleğe gittim elektrik elektroniğe iş garantimde var üni okumadanda iş bulabilirim kafam rahatbu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz
Eğer bu isteğinde kararlıysan meslek ve imam hatip hariç çoğu lise olur Ama bunların eğitim kalitesi, öğretmenleri önemli. Özellikle TYT'de Matematik çok önemli. Türkçe de önemli ama matematiğe göre daha çok yapılabilir bir durum. Seni öne geçirecek şey matematik olur. Ama bence ileride isteğinin değişeceğini düşünüyorum. Çoğu kişinin senin yaşında düşündükleriyle lise hayatında düşündükleri çok farklı. Ben de dahil. Özellikle 11'e doğru kayarken bölüm seçmi yapacağın için fikirlerin de çok değişkenlik gösterecek. İş seçenekleri zengin mi ? Bana bir gelecek sağlayacak mı ? Günümüz Türkiye'sinde olduğun için bunları da göz önün de bulundurmanı isterim. Ama eğitim kalitesi ve öğretmenleri iyi olan bir yer seçtiysen gerisini okul zamanı da düşünüp karar verebilirsin. Bu arada okulun çevresine de dikkat et.bu yıl lgsye gireceğim ve tempolu çalışoyorum ve ingilizcem çok iyi dil okumak istiyorum ne tür bi liseye gitmeliyim bi arkadaşım sosyal biimler demişti siz ne dersiniz
Fen ve iyi anadolularda dil açmıyorlarEğer bu isteğinde kararlıysan meslek ve imam hatip hariç çoğu lise olur Ama bunların eğitim kalitesi, öğretmenleri önemli. Özellikle TYT'de Matematik çok önemli. Türkçe de önemli ama matematiğe göre daha çok yapılabilir bir durum. Seni öne geçirecek şey matematik olur. Ama bence ileride isteğinin değişeceğini düşünüyorum. Çoğu kişinin senin yaşında düşündükleriyle lise hayatında düşündükleri çok farklı. Ben de dahil. Özellikle 11'e doğru kayarken bölüm seçmi yapacağın için fikirlerin de çok değişkenlik gösterecek. İş seçenekleri zengin mi ? Bana bir gelecek sağlayacak mı ? Günümüz Türkiye'sinde olduğun için bunları da göz önün de bulundurmanı isterim. Ama eğitim kalitesi ve öğretmenleri iyi olan bir yer seçtiysen gerisini okul zamanı da düşünüp karar verebilirsin. Bu arada okulun çevresine de dikkat et.
Nasıl ya ? Böyle saćma bir şey olabilir mi ?Fen ve iyi anadolularda dil açmıyorlar
bütün sene çalışmadığım için pişman değilim ama iki üç sınava çalışsaydım istediğim okula girerdim diye aklımda kuruyorum sürekli. Ve bu arkadaş gibi benimde ortalamamın çok altında bir meslek lisesine gittiğimi söylemek isterim. Cidden ortam çok kötü tuvaletlere sigara dumanından,5-10 kişi girdiğinden dolayı tuvaletleri kullanamıyorsun, adamlar öğretmenler tuvaletinde bile sigara içiyor. Artık sen düşün. İsterse puanın çok düşük olsun ama yinede bir anadoluya yazdırmaya bak kendini.Matematiğine bak sen,bu sene hazırlık okuyorum sakın mesleğe düşme benim gibi.Çok zor ama en ön sıraya geçtim ders anca dinleniyor sen iyi bir anadolu tutturmaya çalış.
10 kişi seçmesi lazimNasıl ya ? Böyle saćma bir şey olabilir mi ?
Sınavsız anadolularda da durum böyle.bütün sene çalışmadığım için pişman değilim ama iki üç sınava çalışsaydım istediğim okula girerdim diye aklımda kuruyorum sürekli. Ve bu arkadaş gibi benimde ortalamamın çok altında bir meslek lisesine gittiğimi söylemek isterim. Cidden ortam çok kötü tuvaletlere sigara dumanından,5-10 kişi girdiğinden dolayı tuvaletleri kullanamıyorsun, adamlar öğretmenler tuvaletinde bile sigara içiyor. Artık sen düşün. İsterse puanın çok düşük olsun ama yinede bir anadoluya yazdırmaya bak kendini.