Hangi modemi seçmeliyim

@Banxtre abi sen galiba internet konusunda bilgiliydin.

Merhaba, kablonet modem alacağım altyapı olmadığı için 100mbps hızdaki internetten alacağım ama hangi modemi almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Buradaki modellerden hangisi daha iyidir? Link aşağıda: https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar
öneri değilde tecribe olucak bende 100mbps hızda Netmaster Infinity 401 Modem var kötü özellik olarak 2 adet ethernet ve 2 adet telefon çıkışo var ki 2 ethernet bize az geldi onun dışında arada takılma yaşadık etki alanı bizim evimize az geldi bir genişletici aldık bence kiralamak değilde dümdüz modem almak daha mantıklı biraz araştırdım ama bilgisi olan biri bilgi verse daha iyi burdaki modem sayısı çok az çünkü

öneri değilde tecribe olucak bende 100mbps hızda Netmaster Infinity 401 Modem var kötü özellik olarak 2 adet ethernet ve 2 adet telefon çıkışo var ki 2 ethernet bize az geldi onun dışında arada takılma yaşadık etki alanı bizim evimize az geldi bir genişletici aldık bence kiralamak değilde dümdüz modem almak daha mantıklı biraz araştırdım ama bilgisi olan biri bilgi verse daha iyi burdaki modem sayısı çok az çünkü
Bu modemler için uydu girişinin ismi neydi televizyonlara falan da takılıyor zaten

Docsis herhalde.
Siz mevcut modemi değiştirmeyin. En iyisi router alıp köprüleme yaparak bağlayın.
Ama daha almadım paketi oradaki modemlerden birini seçmek zorundayım hangisini seçmem daha mantıklı olur demiştim çünkü bazı modemler için hiç çekmiyor diğer odalardan vs demişlerdi.

Netmaster Infinity 401 Modem

Alacaksan mantıklı bir modem tavsiye ederim kendimde kullandım. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,176
Üyeler
184,407
Son üye
Kr0pos
Geri