Neler Yeni

Hangi proteinleri almalıyım

BerkW

80+ Bronze
Spora gidiyorum 1.81 boyum var 90 kg yim protein almak istiyorum fakat şuanlık yeterli alıyormuyum bilmiyorum gün içerisinde ton balığı yiyorum
bunu alsam işe yararmı ? vücudumu daha iyi görünüşlü yapmak istiyorum
birde 90 KG yim fakat bu bazen 87 ye bazen 93 e fırlıyor sebebi ne olabilir ?

Ekler

• 1648232989021.png
    1648232989021.png
    29.8 KB · Hit: 46

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
Protein tozu icin butcen nedir?

Vucudun enfomorf vucut tipi olabilir, su kaybi ya da asiri su alimi zamanlarinda hizli kilo artisi/verisi yasayabilirsin.

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Protein tozu icin butcen nedir?

Vucudun enfomorf vucut tipi olabilir, su kaybi ya da asiri su alimi zamanlarinda hizli kilo artisi/verisi yasayabilirsin.
Bütçe sorunum yok fakat protein tozuna abanmak istemiyorum çünkü çoğu yerde spor birakildiginda saglik sorunu yasanildigini okudum veya duydum

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
Bütçe sorunum yok fakat protein tozuna abanmak istemiyorum çünkü çoğu yerde spor birakildiginda saglik sorunu yasanildigini okudum veya duydum
Oyle dusunuyorsan dogal yollarla protein almaya calis.

Tavuk/Hindi gogusu
Basmati pirinc
Lor peyniri
Balik
Yesil sebzeler
Karabugday/pirinc patlagi
Yumurta
Ceviz/Badem
Fistik ezmesi
Yulaf

Bunlar dogal onerebilecegim besinler, harmanlayarak beslenme programi yapabilirsin ama spor yapiyorsan gunde 1 olcek protein tozundan zarar gelmez.

Tavsiyelerim bu sekilde.

BerkW

80+ Bronze
Oyle dusunuyorsan dogal yollarla protein almaya calis.

Tavuk/Hindi gogusu
Basmati pirinc
Lor peyniri
Balik
Yesil sebzeler
Karabugday/pirinc patlagi
Yumurta
Ceviz/Badem
Fistik ezmesi
Yulaf

Bunlar dogal onerebilecegim besinler, harmanlayarak beslenme programi yapabilirsin ama spor yapiyorsan gunde 1 olcek protein tozundan zarar gelmez.

Tavsiyelerim bu sekilde.
tamam teşekkür ediyorum önerilerin için peki bu attığım sütü içmemde bi yarar/zarar varmı

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
tamam teşekkür ediyorum önerilerin için peki bu attığım sütü içmemde bi yarar/zarar varmı
Herhangi bir zarari yoktur fakat proteini boyle bir icecekten alinmasini dogru bulmuyorum cunku tertemiz whey proteinler varken boyle bir icecegin icindeki protein ne kadar yararlidir tartisilir. Arti olarak sut kolay sindirilen bir icecek degil.

BerkW

80+ Bronze
Herhangi bir zarari yoktur fakat proteini boyle bir icecekten alinmasini dogru bulmuyorum cunku tertemiz whey proteinler varken boyle bir icecegin icindeki protein ne kadar yararlidir tartisilir. Arti olarak sut kolay sindirilen bir icecek degil.
Tamam tekrar teşekkür ediyorum

The Batman

80+ Silver
Bence biraz yag oranini düşürüp kas gelistirmen daha mantıklı olabilir bende ayni kilo ve boyda şişman duruyordum

BerkW

80+ Bronze
Bence biraz yag oranini düşürüp kas gelistirmen daha mantıklı olabilir bende ayni kilo ve boyda şişman duruyordum
şişman durmuyorum fakat sarkma ve biraz yağ var spordaki hoca yaza kadar düzenli yaparsan cogunu silip süpürürsün demişti ama bakalım

Top Bottom