Hangi RAM alınmalı ya da öneri?

RipJaws alınmaz direkt ele, aralarından PNY olanı alırdım ben olsam. Yada 2.elden Ballistix falan alırdım.

RipJaws alınmaz direkt ele, aralarından PNY olanı alırdım ben olsam. Yada 2.elden Ballistix falan alırdım.
Ripjaws neden alınmaz ?
PNY için ekstra vermeli miyim diye düşünüyorum. 2. ellere baktığımda crucial 3200mhz bulması zor.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl16-cmk16gx4m1e3200c16-fiyati,706597649.html şunu bulabildim 800e anca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır o zaman

Bu arkadaşa Hynix denk gelmiş olabilir ama rastgele oluyor genelde.

APacer GOLD 870TL
PNY XLR8 950TL
GSkill RipJaws x2 960TL
Bunlar arasında fark yoksa Apacer alacağım eğer başka öneriniz varsa max 1000tlye kadar bekliyorum. Sipariş geçeceğim
1200?

Bu arkadaşa Hynix denk gelmiş olabilir ama rastgele oluyor genelde.
Evet ama çoğu kişiye Hynix geliyor galiba. Arkadaş OC yapmayacağım dedi. o yüzden pek bir problem olacağını düşünmüyorum.

1200?
O kadar çıkmayı düşünmüyorum.

Evet ama çoğu kişiye Hynix geliyor galiba. Arkadaş OC yapmayacağım dedi. o yüzden pek bir problem olacağını düşünmüyorum.
Hynix gelirse OC yapılabilir galiba değil mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
O kadar çıkmayı düşünmüyorum.

Hynix gelirse OC yapılabilir galiba değil mi?
Her belleğe OC yapılabilir. ama çok yapamazsın. Hynixlere iyi yapılıyor ama. A veya C ikisinden birisi çok iyi. ama diğeride iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
Her belleğe OC yapılabilir. ama çok yapamazsın. Hynixlere iyi yapılıyor ama. A veya C ikisinden birisi çok iyi. ama diğeride iyi.
O zaman apacer alıyorum direkt. İyi bellek çıkarsa çıtır bi oc yaparız

Eger Gskill ramlarini almak istersen satmak istedigim ramlarimi uygun fiyattan verebilirim. Gskill 8 + 8 Ripjaws V Siyah 3200 mhz cl16. cuma gunu aldim hicbir sorunu yok sadece rami yuksek mhz degeri olani alcagim icin satmak istiyorum ilgilenirsen yardimci olabilirim. 8+8 toplam 16 gb

Eger Gskill ramlarini almak istersen satmak istedigim ramlarimi uygun fiyattan verebilirim. Gskill 8 + 8 Ripjaws V Siyah 3200 mhz cl16. cuma gunu aldim hicbir sorunu yok sadece rami yuksek mhz degeri olani alcagim icin satmak istiyorum ilgilenirsen yardimci olabilirim. 8+8 toplam 16 gb

Fiyatı ne kadar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,890
Üyeler
193,175
Son üye
arifkerem
Geri