Çözüldü✓ Hangi RX9070 XT yi tavsiye edersiniz?

Reaksiyon skoru
19
Selamlar herkese.

Sistemim:

Amd Ryzen 7 7700X
RX 6600
corsair 750W 50 + bronze psu
32 gb ddr5 6400mhz cl32

bu sisteme 9070xt almak istiyorum. Taksit sayısından ötürü sadece Amazon'dan alabilirim.
Aklımdakiler:

https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-.../B0DRPRKYR6/ref=cm_cr_arp_d_bdcrb_top?ie=UTF8

Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler

asus tuf

Selamlar herkese.

Sistemim:

Amd Ryzen 7 7700X
RX 6600
32 gb ddr5 6400mhz cl32

bu sisteme 9070xt almak istiyorum. Taksit sayısından ötürü sadece Amazon'dan alabilirim.
Aklımdakiler:

https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-.../B0DRPRKYR6/ref=cm_cr_arp_d_bdcrb_top?ie=UTF8

İkisini de tavsiye etmem fiyatlarından dolayı aorus elite,asrock taichi,xfx mercury, Sapphire nitro+ daha iyi bir tercih olur

TUF çok pahalı. Asus Prime modelinde yok mu aynı taksit avantajı? TUF modeli 5070Ti fiyatı gözüküyor

Selamlar herkese.

Sistemim:

Amd Ryzen 7 7700X
RX 6600
32 gb ddr5 6400mhz cl32

Aklımdakiler:

Tartışmasız Asus TUF hocam. Serinin en iyisi XFX ile ♥

Cevap veren herkese teşekkürler.

Sessizlik ve soğutma performansı benim için öne çıkıyor.

TUF biraz pahalıya kaçıyor gibi. Ama sessiz ve soğrutma performansı iyiyse düşünebilirim.

Önerilere sadece amazondan verebilirseniz sevinirim.

Gigabyte RX 9070 XT Aorus Elite için de biraz gürültülü diyorlar.

TUF biraz pahalıya kaçıyor gibi. Ama sessiz ve soğrutma performansı iyiyse düşünebilirim.

Cuma günü incehesap gaming gecesi var. Muhtemelen red devil veya nitro+ gelir piyasaya göre ucuza.

Sıcaklık ve gürültü önemsiyorsanız bu modeli öneririm. Siyah kutu dert etmeyin DFS alanında öncü ve en güvenilir firmalardan bir tanesi.

Amazon fiyatlarından 9070XT almak israf gibi. Hediye çekiniz veya bakiyeniz mi var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyatına 6 ve üzeri taksit oluyorsa bekleyebilirim hocam.
Kartınız nedir? Yapıkrediyse, hemen hepsi world çıkartıp 9 taksitli alabilirsiniz peşin fiyatına. Ben öyle yaptım.

Sıcaklık ve gürültü önemsiyorsanız bu modeli öneririm. Siyah kutu dert etmeyin DFS alanında öncü ve en güvenilir firmalardan bir tanesi.
şu anda peşin fiyatına en çok taksit veren amazon gördüğüm kadarıyla. Amazondan almak durumundayım

Amazon fiyatlarından 9070XT almak israf gibi. Hediye çekiniz veya bakiyeniz mi var?

Kartınız nedir? Yapıkrediyse, hemen hepsi world çıkartıp 9 taksitli alabilirsiniz peşin fiyatına. Ben öyle yaptım.
maalesef yok. kartım maximum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,688
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri