Hangi Sağlayıcıyı Seçmeliyim?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Şuanda TürkTelekom ADSL 12 ya da 15 mbps'ye kadarlık bir internet kullanmaktayım. Ama ADSL olduğundan emin değilim. 12.5mbps Download, 4mbps Upload alıyorum. Sizce bu interneti yükseltmek için ne yapmalıyım?

Net speed den sorgulama yapın . @Rennes size daha iyi yardımcı olacaktır

Kablonet altyapısı sorgula varsa düşünme geç, Türnet ve vodofone net alt yapısıda sorgula eğer daha fazla hız vaadetmiyorlarsa hiç uğraşma taşımaya.

Ekler

• IMG_20210514_105445.jpg
    IMG_20210514_105445.jpg
    133.1 KB · Hit: 54
İki arkadaşım da türknet kullanıyor ve memnun. Eğer şehrinizde varsa kablonet de düşünebilirsiniz.

Türk telekomdan sorgulat birde bakalım ne diyecek orada,arayıp tarife değişikliği isteyebilir ya sa taahüt ödeyip başka firmaya geçebilirsin

Taahütü bozdurup milleniye geçebilirsin tt altyapı sorgulatınca bu sayfayamı atıyor?
Evet bunu önerdi
Millenicom da 66mbps'ye kadar alabileceğimi söyledi.
Türknet ise 50'ye kadar alabileceğimi söyledi.
Post automatically merged:

Taahütü bozdurup milleniye geçebilirsin tt altyapı sorgulatınca bu sayfayamı atıyor?
Evet bunu önerdi

Millenicom alabilirsin, 50'lik paketleri var alttaki konumu okuduktan sonra aklına takılanları sor yardımcı olayım.

Evet bunu önerdi
Post automatically merged:

Evet bunu önerdi
Taahüt ödemek can sıkıcı olacak,yerinde olsam arardım konuşurdum tt ile.Durumu anlatır altyapının desteklediği en yüksek hıza ve bütçene göre bir paket sorardım eğer konuşulanlar sizi tatmin etmezse taahütü bozdurup Kablonet altyapısı sorgulatıp yoksa milleniye geçin derim

Geri