Hangi siteden sistem toplamak daha mantıklı?

Noktayı virgülü ayırt edememisim kusuruma bakma reiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kasa toplamayı hic bilmediğim için hazır sistemlere yöneliyorum
aslında çok zor birşeyi yok video izleyerek bile yaparsında o riski almak istemiyor olabilirsin anlıyorum, daha çok teknobiyotik ve gamegarajdan topluyorlar hazır sistemleri

Her firmanın sorunları var bu bağlamda teknobiyotiği tercih etmeniz en mantıklısı gibi duruyor.Sinerji de düşünülebilir.
O sitelerden 1 er sistem önerebilir misin

aslında çok zor birşeyi yok video izleyerek bile yaparsında o riski almak istemiyor olabilirsin anlıyorum, daha çok teknobiyotik ve gamegarajdan topluyorlar hazır sistemleri
Ilk defa sistem toplayacağım için cesaret edemiyorum hshdhsjs

PSU'yu Sharkoon 650W yaparak düşünebilirsiniz.Ama çoklu çekirdek isteyen işler yapacaksanız bu bütçede R5 2600 kullanın attığım sistemden bağımsız söylüyorum.

Sinerji ben sinerjiden topladım 1 2hafta sonr alaçam

Neden? Teknobiyotik gayet iyi sistemler çıkarıyor?
Okuduğunu anlamamışsın.''Sinerji,Teknobiyotik.İtopya ve Vatan'dan uzak dur'' demiş,arada (.) var.Yani öneri olarak Sinerji ve Teknobiyotiği söylemiş.

PSU'yu Sharkoon 650W yaparak düşünebilirsiniz.Ama çoklu çekirdek isteyen işler yapacaksanız bu bütçede R5 2600 kullanın attığım sistemden bağımsız söylüyorum.
Daha sonra bu sisteme ram ve hdd eklemeyi mi yoksa ram ve ssd eklemeyi mi önerirsin

Sinerji ben sinerjiden topladım 1 2hafta sonr alaçam
Linkini atabilir misin aldığın sistemin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye