Neler Yeni

Hangi supplementleri kullanmalıyım

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Utku
1,75 84kiloyum spora başlayacağım aşırı yağlı değilim ama kilomdan rahatsızım ne kullanmalıyım düzenli beslenmeye başladım spor yaparak ve takviye alarak hızlı şekilde vücudumu düzene sokmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşım 18

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
1,75 84kiloyum spora başlayacağım aşırı yağlı değilim ama kilomdan rahatsızım ne kullanmalıyım düzenli beslenmeye başladım spor yaparak ve takviye alarak hızlı şekilde vücudumu düzene sokmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

yaşım 18
kalori açığı oluşturabilirsin kalori hesaplamaya başla. ayrıca yüksek proteinli besinler tüket. ek takviye için protein tozu al ve yemeklerin veya shakelerin içine koy.

yaşım 18
spor salonuna gidiceksen önceden iyi bir plan oluştur. haftada 4 kez gitmeye çalış. spor salonu şart da değil bu arada. internet üzerinden ağırlığı ayarlanabilir dumbell alıp da gelişebilirsin.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitede bedava spor salonu cok buyuk olmasada cogu alet var
kalori açığı oluşturabilirsin kalori hesaplamaya başla. ayrıca yüksek proteinli besinler tüket. ek takviye için protein tozu al ve yemeklerin veya shakelerin içine koy.

spor salonuna gidiceksen önceden iyi bir plan oluştur. haftada 4 kez gitmeye çalış. spor salonu şart da değil bu arada. internet üzerinden ağırlığı ayarlanabilir dumbell alıp da gelişebilirsin.

protein tozu kilo aldırır diyen var iştah kapatmak için BCAA yı gördüm sizce ne kullanmalıyım

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kankam öncelikle spora yeni başlıyorsan, 3 ay boyunca herhangi bir takviye almanı tavsiye etmem. Öncelikle vücudunu bi spora alıştır, kendini bi tart bakalım vücut geliştirme sporunu sevecek misin. 3 ayın sonunda ben bu işi yaparım hayatımın bir parçası olur dersen, doğal bir vücut geliştirmecinin bana göre olmazsa olmaz supplementi kreatindir. Diğer takviyeler doğru ve dengeli öğünlerle tamamlanır ama kreatin ihtiyacını günlük 2-3 kg kırmızı et yemeden karşılayamazsın bundan dolayı supplement olarak alınması gereken bir gıda. Her zaman araştır, öğren. 3 yıl oldu ben başlayalı inan ki hala yeni şeyler öğreniyorum. Antrenman türleri olarak net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bu konu tamamen kişiye bağlı bir konu. Farklı antrenman tarzlarını deneyerek zaman içerisinde tecrübe edip hangisini en çok seveceğine kendin karar vermelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,356
Üyeler
169,562
Son üye
karakiseii
Top Bottom