Hangi termal macunu sürmek mantıklı

Reaksiyon skoru
72
Elimde 7800x3d var üstünede meg s360 sıvı soğutma taktım kendi stok macunuyla birlikte oyunlarda 60 70 takılıyor boşta 47 derece takılıyor cpuz stress testte 83leri görüyordu 80 derece limit koydum occt stres testinde 75 derece takılıyor elimde uzun zaman önce aldığım mx4 macun var çinden getirttiğim Z-780 isimli bir macun var conductivity 16.8 diyor ayrıyeten arkadaştan aldığım thermal grizly kryonout var ama sürekli tak çıkar yapmak istemediğim için sizce hangisi mantıklı olur

Elimde 7800x3d var üstünede meg s360 sıvı soğutma taktım kendi stok macunuyla birlikte oyunlarda 60 70 takılıyor boşta 47 derece takılıyor cpuz stress testte 83leri görüyordu 80 derece limit koydum occt stres testinde 75 derece takılıyor elimde uzun zaman önce aldığım mx4 macun var çinden getirttiğim Z-780 isimli bir macun var conductivity 16.8 diyor ayrıyeten arkadaştan aldığım thermal grizly kryonout var ama sürekli tak çıkar yapmak istemediğim için sizce hangisi mantıklı olur
Grizly

Çin makina güvenme her şey yazdığı gibi degil

Grizly gerçek değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O mx4 te sahte bende aldım
Yok benim ki 2019 edition olan değil gerçek mx4 var bende kullandım sahte olanıda gerçeğinide aşıp 3600xle kuşlanmıştım fark hissediliyodu ama grizly her türlü daha iyidir

Güncelleme kryonout sürdüm ve occt 71.5 derece önceden 75 derecelerdeydi memnun etti ileride kryonout extreme süreceğim ama çarpı metoduna geçeceğim artık spatılayla yayma işi sıkıntı bir taraf kapanıyo diğer taraf açılıyo

Güncelleme kryonout sürdüm ve occt 71.5 derece önceden 75 derecelerdeydi memnun etti ileride kryonout extreme süreceğim ama çarpı metoduna geçeceğim artık spatılayla yayma işi sıkıntı bir taraf kapanıyo diğer taraf açılıyo
Cpuz stress test de yine 80 e vuruyor ama her türlü limite vurduruyor cpuz anlaşılan

Cpuz stress test de yine 80 e vuruyor ama her türlü limite vurduruyor cpuz anlaşılan
İşlemci pbo enchancment level 2 limit(80C)
Core1 -15
Core2 -22
Kalan çekirdekler -30 curve da pc sıkıntısız çalışıyor
Ramler 6400mhz cl 32 olmasına rağmen ben
6000 mhz cl 30 39 39 89 kullanıyorum
Ayarlarda encancmente kapatsam mı veya level 3 e mi çeksem temp limiti sadece başka bir ayar çekmek daha iyi olur mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,271
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri