Öneri Hangisi daha verimli ve avantajlı ?

biLinch6

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar, malum pandemi sürecinde uzaktan eğitimin daha uzun zaman devam edeceği öngörülmekte. Hal böyle olunca hem avantajlı hem de verimli, mağdur etmeyecek bir internet paketi almam gerek. Kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bir kampanya var mı?

Arkadaşlar, malum pandemi sürecinde uzaktan eğitimin daha uzun zaman devam edeceği öngörülmekte. Hal böyle olunca hem avantajlı hem de verimli, mağdur etmeyecek bir internet paketi almam gerek. Kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bir kampanya var mı?
benim kullanımıma göre
türk telekom sakın alma
kablonet alabilirsin
NOT:İkisini de kullandım,kullanıyorum kablonet çok daha iyi hem hız bakımından hem sinyal gücü bakımından

Altyapı belirtiniz. Ve Kablonetten memnunsanız devam edin.

Ben kablonetten memnun değilim çünkü altyapı yok ve kesiliyor 24 mpbs öğle akşam gidebiliyor normalde düzeliyor 3.4 gün sorun çıkmıyor ekip gelip bozuyor puuu kablonet ALTYAPIİIİİİİİİİ

Her zaman için superonline benim tercihimdir bide fiber altyapı varsa tamam gözüniz kapalı alın tek sıkıntı biraz parası ama diğer internetlerde yok yavaşlama yok istenilen hızı alamama ya da müşteri hizmetleri bilgisizliği berbatlılığı gibi hiç bir sorun yaşamadım ki bunları göze alınca da superonline uygun geliyor insana açıkçası şuanda da bir kampanya var ilk 12 ay 100 sonraki 12 ay 110 tl 18.00 ile 06.00 arasında 100 mbts diğer 12 saate 24 mbts fiber sınırsız internet 5 de upload var bence çok iyi fiyat

Türk telekom.
Forumdaki birçok kişi ttnet zamanından kalma deneyimleriyle konuşuyor.
Biz de ttnet zamanında çok şikayet var diye almamıştık. Hepsi birleşince anında aldık.
4.5 yıldır kullanıyorum, sadece 1 kez kesinti oldu onda da ertesi gün gelip baktılar. Güya upload hızı sadece 1 Aylığına yüksekti 2. aya giriyoruz hala iyi bir uploadım var.
normalde ek 10tl erişim ücreti ödüyorsun. ancak bu kampanyada erişim ücreti vb. fiyata dahil.
altyapın ne ?

Ben kablonetten memnun değilim çünkü altyapı yok ve kesiliyor 24 mpbs öğle akşam gidebiliyor normalde düzeliyor 3.4 gün sorun çıkmıyor ekip gelip bozuyor puuu kablonet ALTYAPIİIİİİİİİİ
Merhaba,
Kablonet altyapısı yoksa nasıl memnun değilsiniz anlamadım. Kablonet altyapınızı kontrol etmek için Kablonet Altyapı Sorgulama bu adresten faydalanabilirsiniz. Eğer mevcut Kablonet abonesi iseniz tam olarak problem nedir anlayamadım.

Son düzenleme:
benim kullanımıma göre
türk telekom sakın alma
kablonet alabilirsin
NOT:İkisini de kullandım,kullanıyorum kablonet çok daha iyi hem hız bakımından hem sinyal güc

Merhaba,
Kablonet altyapısı yoksa nasıl memnun değilsiniz anlamadım. Kablonet altyapınızı kontrol etmek için Kablonet Altyapı Sorgulama bu adresten faydalanabilirsiniz. Eğer mevcut Kablonet abonesi iseniz tam olarak problem nedir anlayamadım.
Koskoca Sakarya'da alt yapı yok. Enteresan!

Kablonet altyapısı yoksa nasıl kullanıyorsun kablonet kendi altyapısı dışında altyapı kullanmıyor diye biliyorum @alpolojix yanlış mı biliyorum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koskoca Sakarya'da alt yapı yok. Enteresan!
kablonette altyapı sorunu var maalesef heryerde yok ankarada bile bulamayanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,590
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri