Hardline Protein Tozu vs Bigjoy

Ben test edip deneyimledim hocam. Kendi tecrübelerime yönelik yorum yaptım. Bende en etkili Ronic markası oldu.
Yani kalite farkından dolayı o ürünü tercih etmem hocam teşekkürler.

Protein tozu iyi hoş da içindeki tatlandırıcılar baya sıkıntı. Arada bir belki neyse de her gün tüketilecek şey değil.

scitec tadı güzel denemediysen dene derim. hardline bigjoy tadlarını beğenmemiştim.
Şimdilik Hardline'dan devam etmeyi düşünüyorum hocam ama bi köşeye yazdım bu ürünü de denerim bi ara.

https://www.kalipsokimya.com/urun/y...rotein-konsantresi-tozu-whey-proteini-70-1-kg bu birde bizim ülkemizin kgsi 70 sence o tür ucuzların içeriğinin gerçek olma ihtimali var mı ? bu sadece 1 kg hammadde fiyatı

Hocam Ürünün hammeddesi yurt dışından geliyor. Yurt dışından ne kadara alıyorlr bilginiz varmı?

Ronic Nutrition sporculara yönelik daha sağlıklı ve daha kaliteli ürünler sunabilmek adına hammadde ithalatını dünyanın önde gelen firmalardan başta Fransa, İtalya, Belçika ve Amerika olmak üzere dünyanın değişik bölgelerinden yapmaktadır.​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam :D protein tozunun etkisini nasıl deneyimliyorsunuz merak ettim

Hocam siz yediğiniz içtiğiniz bir şeyin size faydası / zararını olduğunu anlayamıyor musunuz? Ölçümlerde kas kütlesinin diğer kullandığım ürünlere göre daha fazla arttığını gördüm.

Tavuk al yumurta al boşver protein tozunu
ya kanka boş yapmayın 500 gram tavuk 5 yumurta yiyorum gene proteinim tamamlanmıyor daha ekstra yediklerimde var. 98 kiloyum 220 gram protein alıyorum. birde şöyle bir durum daha var o tavuğu yemesi falan zorluyor adamı.

Hocam Ürünün hammeddesi yurt dışından geliyor. Yurt dışından ne kadara alıyorlr bilginiz varmı?

Ronic Nutrition sporculara yönelik daha sağlıklı ve daha kaliteli ürünler sunabilmek adına hammadde ithalatını dünyanın önde gelen firmalardan başta Fransa, İtalya, Belçika ve Amerika olmak üzere dünyanın değişik bölgelerinden yapmaktadır.​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz yediğiniz içtiğiniz bir şeyin size faydası / zararını olduğunu anlayamıyor musunuz? Ölçümlerde kas kütlesinin diğer kullandığım ürünlere göre daha fazla arttığını gördüm.
attığım ürün yurt dışı değil yurt dışından daha pahalıya gelir ronic düşmanı ya da başka marka fanboyu değilim kimse babasının hayrına iş yapmaz

attığım ürün yurt dışı değil yurt dışından daha pahalıya gelir ronic düşmanı ya da başka marka fanboyu değilim kimse babasının hayrına iş yapmaz

Benimde markayla bir bağım veya ilgim yok. Ben sadece kullanıp olumlu etkilerini gördüğüm için önerdim.

Geri