Neler Yeni

Çözüldü✓ Hat değişimi için bilgi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Arkadaşlar benim Türktelekom faturalı tarifem var. 40 gün içinde de ücretsiz cayma hakkım var. Ben Turkcell e geçeceğim. Geçiş için ne yapmam gerekir? Müşteri hizmetleri hat değişimi için faturalı iptali yapmanıza gerek yok dedi. Doğru mu bu? Çok kafa karıştırdı müşteri hizmetleri anlamadım. Ücretsiz iptal hakkınız var diyor sonra 50 tl faturasıza geçiş parası alinacak vs dedi. Orada allak bullak etti. Varsa bilginiz paylaşır mısınız? Turkcell yeni müşteri tarifeleri çok cazip

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Yalan söylemişler iptal ettirmez isen ceza yiyorsun sonra yanlışlık olmuş diye işten sıyrılıyorlar faturayı iptal et hazır karta geç sonra Turkcell bayisine git ardından da devam et.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalan söylemişler iptal ettirmez isen ceza yiyorsun sonra yanlışlık olmuş diye işten sıyrılıyorlar faturayı iptal et hazır karta geç sonra Turkcell bayisine git ardından da devam et.
TESEKKUR EDERIM SIMDI IPTAL ETTIRCEM. YARINDA TURKCELLE GITCEM. tUHAFLAR YA CIDDEN
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal ettirdim ama son fatura kesimi 27si diyor. Ben 27sine kadar turkcelle gecemez miyim?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
TESEKKUR EDERIM SIMDI IPTAL ETTIRCEM. YARINDA TURKCELLE GITCEM. tUHAFLAR YA CIDDEN

iptal ettirdim ama son fatura kesimi 27si diyor. Ben 27sine kadar turkcelle gecemez miyim?
Ne yazık ki geçemezsin iptal sürecini sıkı sıkıya da takip et 3 günde 1 arayarak müşteri temsilcisini de darla yoksa bazen kendi kendilerine işlem zaman aşımına uğradı diyerek iptal işlemini iptal edebiliyorlar (yaşanmış bir tecrübe aktarıyorum).

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,504
İsim
Mert Can Ergün
Numarayı türkcele al

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Arkadaşlar benim Türktelekom faturalı tarifem var. 40 gün içinde de ücretsiz cayma hakkım var. Ben Turkcell e geçeceğim. Geçiş için ne yapmam gerekir? Müşteri hizmetleri hat değişimi için faturalı iptali yapmanıza gerek yok dedi. Doğru mu bu? Çok kafa karıştırdı müşteri hizmetleri anlamadım. Ücretsiz iptal hakkınız var diyor sonra 50 TL faturasıza geçiş parası alinacak vs dedi. Orada allak bullak etti. Varsa bilginiz paylaşır mısınız? Turkcell yeni müşteri tarifeleri çok cazip
Hocam eski bir Türk Telekom çalışanı olaraktan faturasıza geçip öyle taşımanıza gerek yok taahhüt verdiniz mi tarifede kaçıncı ayındasınız taahhutunuzun eğerki denildiği gibi ise cayma bedeli olmadan cayilabiliyorsa yada son aydaysaniz yada ilk aydaysaniz cayma bedeli alınmaz taahhüt cayma bedeli olup olmadığını merak ediyorsanız 5555 e TAAHHUT yazıp gönderin gelen SMS de tarife bilginiz ve cayma bedeli gozukecektir. Hattı taşıma süreci online değil yüz yüze kanallar(mağaza) aracılığı ile yapılıyorsa max 2-3 günde hattınız yeni operatöre taşınır.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Hocam eski bir Türk Telekom çalışanı olaraktan faturasıza geçip öyle taşımanıza gerek yok taahhüt verdiniz mi tarifede kaçıncı ayındasınız taahhutunuzun eğerki denildiği gibi ise cayma bedeli olmadan cayilabiliyorsa yada son aydaysaniz yada ilk aydaysaniz cayma bedeli alınmaz taahhüt cayma bedeli olup olmadığını merak ediyorsanız 5555 e TAAHHUT yazıp gönderin gelen SMS de tarife bilginiz ve cayma bedeli gozukecektir. Hattı taşıma süreci online değil yüz yüze kanallar(mağaza) aracılığı ile yapılıyorsa max 2-3 günde hattınız yeni operatöre taşınır.
Bundan sonra Müşteri hizmetlerini aradım çok dolandırdı lafı. Sonunda bana faturalı hattan faturasıza geçip oradan da yeni hatta geçebilirsiniz dedi ben de buna istinaden faturalı hattımı iptal ettim. Şimdi bana 100 küsur bir ödeme çıktı ama ödemesi 27sinde başlıyormuş. Ben 27sinden önce hat değişimi yapabilir miyim?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar benim Türktelekom faturalı tarifem var. 40 gün içinde de ücretsiz cayma hakkım var. Ben Turkcell e geçeceğim. Geçiş için ne yapmam gerekir? Müşteri hizmetleri hat değişimi için faturalı iptali yapmanıza gerek yok dedi. Doğru mu bu? Çok kafa karıştırdı müşteri hizmetleri anlamadım. Ücretsiz iptal hakkınız var diyor sonra 50 TL faturasıza geçiş parası alinacak vs dedi. Orada allak bullak etti. Varsa bilginiz paylaşır mısınız? Turkcell yeni müşteri tarifeleri çok cazip
Kanka 2-3 gün önce TT ile taahüt yeniledim ama bugün Turkcellde çok güzel kampanya gördüm ve ona geçmek için TT yi aradım ne kadar cayma bedeli ödicem dedim 12 TL dediler, bende hemen telefonu kapatıp Turkcell e başvurdum

Bundan sonra Müşteri hizmetlerini aradım çok dolandırdı lafı. Sonunda bana faturalı hattan faturasıza geçip oradan da yeni hatta geçebilirsiniz dedi ben de buna istinaden faturalı hattımı iptal ettim. Şimdi bana 100 küsur bir ödeme çıktı ama ödemesi 27sinde başlıyormuş. Ben 27sinden önce hat değişimi yapabilir miyim?
yaparsın, Turkcelle başvuru yap sen benim gibi

Turkcelle gitmene gerek yok
Siteden hallet daha kolay

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
Kanka 2-3 gün önce TT ile taahüt yeniledim ama bugün Turkcellde çok güzel kampanya gördüm ve ona geçmek için TT yi aradım ne kadar cayma bedeli ödicem dedim 12 TL dediler, bende hemen telefonu kapatıp Turkcell e başvurdum

yaparsın, Turkcelle başvuru yap sen benim gibi
Bana 27sinde fatura ödemesi var dediler. O yüzden acaba 27sinden önce gecemez miyim diye düşünüyorum.

burak9956

80+ Bronze
Hocam bende yeni Vodafone'a geçtim. Türk Telekom da 12 aylık taahhütüm bittikten sonra faturama yeni paket tanımlandı. Vodafone karşılar mı yoksa kendim mi ödemeliyim?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Bana 27sinde fatura ödemesi var dediler. O yüzden acaba 27sinden önce gecemez miyim diye düşünüyorum.
benim ödememde 29 unda kanka ben başvuru yaptım Turkcelle,
olay şu şekilde ilerliyor diye biliyorum
Turkcelle geçicem ama o son faturalarımıda ödemem gerekiyor, fatura günü gelince ödüyosun ve TT ile işin bitiyor

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
benim ödememde 29 unda kanka ben başvuru yaptım Turkcelle,
olay şu şekilde ilerliyor diye biliyorum
Turkcelle geçicem ama o son faturalarımıda ödemem gerekiyor, fatura günü gelince ödüyosun ve TT ile işin bitiyor
Yani ben şimdi Turkcell kayıt olup 27sinde fatura oducem o günden sonra mı Turkcell kullanıma gececem?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Yani ben şimdi Turkcell kayıt olup 27sinde fatura oducem o günden sonra mı Turkcell kullanıma gececem?
Hayır başvurduktan sonra sana zaten hat gelicek, o hat aktif olduğunda Turkcelli kullanabileceksin,
hat gelmeyene kadar TT lisin hala

Top Bottom