dosyalar derken oradan kuruyorsun zaten uygulamayı anlamadım ? Fotoğraf falan atsana hocam.Havit h2002p kulaklık aldım ayar yapmama gerek ama kendine özel driver yok ortak driverı yüklediğim de uygulama olarak açmıyor dosyalara yönlendiriyor PDF vs. İşe yaramaz sekilde gösteriyor ne yapmam gerek ???
Hocam aynı kulaklığı kullanıyorum https://www.havit.hk/downloads/ bu siteden 108B gaming headset driveri indirmeniz gerekiyorHavit h2002p kulaklık aldım ayar yapmama gerek ama kendine özel driver yok ortak driverı yüklediğim de uygulama olarak açmıyor dosyalara yönlendiriyor PDF vs. İşe yaramaz sekilde gösteriyor ne yapmam gerek ???
Hocam şuan sistemi kapattım klimanın altında keyif yapmaktayım sabah fotograf atarım indiriyorum dosyalara gidiyor orada aç diyorum 2 ye bölünüyor birinde PDF'ler var diğer bölümde değişik yazılar var çince İngilizce karışıkdosyalar derken oradan kuruyorsun zaten uygulamayı anlamadım ? Fotoğraf falan atsana hocam.
Hocam şuan sistemi kapattım klimanın altında keyif yapmaktayım sabah fotograf atarım indiriyorum dosyalara gidiyor orada aç diyorum 2 ye bölünüyor birinde PDF'ler var diğer bölümde değişik yazılar var çince İngilizce karışık
Hocam useniyordum ama kalktım yaptım lütfen c-media 108b bağlayın diyorZip dosyasının içinden "common driver" klasörüne girin, sonra "108Bò»-HAVIT" klasörüne onun içinden "CM108B20180623" klasörünün içnde setup.exe var
Ne yapmam gerek acaba ?Zip dosyasının içinden "common driver" klasörüne girin, sonra "108Bò»-HAVIT" klasörüne onun içinden "CM108B20180623" klasörünün içnde setup.exe var
Sizin sorununuzu anlamak için silip tekrar kurulum yaptım. Bana da aynı uyarıyı verdi devam edeceksiniz, pcyi yeniden başlatınca sorunsuz kullanabiliyorsunuzHocam useniyordum ama kalktım yaptım lütfen c-media 108b bağlayın diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapmam gerek acaba ?
Selam hocam bende de aynı sorun oluştu. Kurulumu yapamadığım için sonra yeniden başlatsam da aynı sorunu vermeye devam etti. Ne yapmak lazım?Sizin sorununuzu anlamak için silip tekrar kurulum yaptım. Bana da aynı uyarıyı verdi devam edeceksiniz, pcyi yeniden başlatınca sorunsuz kullanabiliyorsunuz
Hocam ben çözdüm kurulumu yapma yerinde lütfen ... Cihazı takın dedikten sonra full tamam diyin ve o panelden çıkmadan bilgisayarı kasa üzerinden kapatın biraz bekleyin ve tekrar açın sonrasında tekrar kurmaya çalışın bende olduSelam hocam bende de aynı sorun oluştu. Kurulumu yapamadığım için sonra yeniden başlatsam da aynı sorunu vermeye devam etti. Ne yapmak lazım?