hayirli olsun ürün geldikten sonra deneyimlerini burda paylasirsan alacak olanlara fikir olurAlıntıyı görüntüle
sağolasın abey aldım bunu
taç sadece sizde var sanirim hocam diger verilenlerden geri alinmisKonu aramalarına kral tacı yaz Abdullahın konularında var.
kalitesi nasildir bilmiyorum ama bence bu daha iyidirbeyler mouseped alınır mı? hoşuma gitti
Hocam h2002yb farkı ne?H2002BG bekliyorum umarım gelir.
hayırlı olsun düz güzel bi duvarın varsa mis gibi eski konsol ps3-ps4-xbox one gibi cihazlarla da çok güzel iş yapar veya açarsın film izlersinAlıntıyı görüntüle
sağolasın abey aldım bunu
Sağolun hocam 3 gündür sabah akşam ürün bakıyordum bende üstüne denk geldi. Ağırlıklı film izlicem birazda pc den yatarak gamepadla ile oyun için zaten hızlı oyunlar onlıne oyunlar oynamıyorum sallıyorum şu sıralar sea of starts oynuyorum öyle şeyler için yeterli gibi ilerleyen süreçte de eski bir konsol almayı planlıyorumhayırlı olsun düz güzel bi duvarın varsa mis gibi eski konsol ps3-ps4-xbox one gibi cihazlarla da çok güzel iş yapar veya açarsın film izlersin
BJK25 indirim kodu varmis kullansaydin keskeHavit Gamenote Kb884L aldım fiyatına göre bence iyi kullanan arkadaşlar varsa nasıldır bi fikrini yazarsa sevinirim
Kullandım da acaba 904 mü alsaydım bu mu bilemedimBJK25 indirim kodu varmis kullansaydin keske