Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz
bu can sıkabilir

Hakii Mix Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
Bunu alan veya deneyen oldu mu? Bir tane çektim ama çok saçma bir şey mi acaba?

kral geldi ve 1300 tl'lik fiyatının karşılığını net veriyor diyebilirim. ama akakçede normal seyri 2000 tl ben 2000tlye almazdım. biraz daha koyup aula falan bakmayı düşünürdüm ya da gaming.gen.tr'de monsgeek he falan bakardım.

1300tl açısından çok tatmin edici bir klavye. ağırlığı güzel hissettiriyor. tuş hissiyatı efsane. aşırı yumuşak ve ponnçik bir sesi var. switchler lubelanmamış halinde noname switch olmasına rağmen hissiyatı harika. happy hour kovalayıp bu paralara alın aldırın. yazılımı da güzel çalışıyor vuruş ayarları falan güzel. ben biraz daha tok ses almak için modlamayı içine taş yünü falan koymayı düşünüyorum da garanti dışı kalır mı diye yarın arayıp soracağım. içinden beyaz esc tuşunun haricinde normal esc tuşu da geldi, keycap ve switch çıkartma aparatı geldi. ben çok memnun kaldım. beklediğimin üstünde çıktı yani. tavsiye ederim. ha bu arada, ışıkları görselde olduğu gibi soluk değil daha canlı yanıyor.

0e2cdc67-747e-4150-8721-4a73e5b39114.webp

kral geldi ve 1300 tl'lik fiyatının karşılığını net veriyor diyebilirim. ama akakçede normal seyri 2000 tl ben 2000tlye almazdım. biraz daha koyup aula falan bakmayı düşünürdüm ya da gaming.gen.tr'de monsgeek he falan bakardım.

1300tl açısından çok tatmin edici bir klavye. ağırlığı güzel hissettiriyor. tuş hissiyatı efsane. aşırı yumuşak ve ponnçik bir sesi var. switchler lubelanmamış halinde noname switch olmasına rağmen hissiyatı harika. happy hour kovalayıp bu paralara alın aldırın. yazılımı da güzel çalışıyor vuruş ayarları falan güzel. ben biraz daha tok ses almak için modlamayı içine taş yünü falan koymayı düşünüyorum da garanti dışı kalır mı diye yarın arayıp soracağım. içinden beyaz esc tuşunun haricinde normal esc tuşu da geldi, keycap ve switch çıkartma aparatı geldi. ben çok memnun kaldım. beklediğimin üstünde çıktı yani. tavsiye ederim. ha bu arada, ışıkları görselde olduğu gibi soluk değil daha canlı yanıyor.

Alıntıyı görüntüle
sadece kablolu kullanimmi mevcut? hayirli olsun bu arada

Hakii Mix Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
Bunu alan veya deneyen oldu mu? Bir tane çektim ama çok saçma bir şey mi acaba?
aldım bugün geldi. baş yerine boyuna takmayı düşünüyorum. oradan da oldukça düzgün iletiyor. fena değil açıkçası. kulaklarımın açık olması çok işime geldi. özellikle podcast konuşma tarzı şeyler dinliyorsanız bence tercih edilebilir. bluetooth gecikme falan henüz olmadı.

aldım bugün geldi. baş yerine boyuna takmayı düşünüyorum. oradan da oldukça düzgün iletiyor. fena değil açıkçası. kulaklarımın açık olması çok işime geldi. özellikle podcast konuşma tarzı şeyler dinliyorsanız bence tercih edilebilir. bluetooth gecikme falan henüz olmadı.
malzeme kalitesi nasil

akıllı saat alan yok mu ya ben kaçırdım yoksa alacaktım akıllı saati takip ediyordum

Hocam klavye 129 TL lik mouse ve tws kulaklık geldi f/p olarak kulaklığı çok beğendim ses kalitesi yüksekliği ve arka plan sesi iletmiyor oluşu harika bazen iletiyor bazense azıcık iletiyor mouse da güzel fiyatına göre klavye zaten apayrı güzel tavsiye ederim(Haydi sarı sitede satmaya) 😂😂😂

Alıntıyı görüntüle
15 tane stoklayan herif yüzünden alamadım. Pişmanlık duymak gerekiyor mu

KB904L sadece Sahibinden'de 1 ilan var o da 2200 lira. 2. Ele param yetmedi 0 aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri