Havit KB884L Hakkında.

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Merhabalar arkadaşlar az önce klavye elime ulaştı. İlk izlenim olarak gayet kaliteli, brown switchlerin tok bir sesi var.. Switch markasını çok merak ediyordum switchlerde Jixian yazıyor. Bugün çoğu kişiye ulaşır herhalde driveri de buraya bırakıyorum.

Merhabalar arkadaşlar az önce klavye elime ulaştı. İlk izlenim olarak gayet kaliteli, brown switchlerin tok bir sesi var.. Switch markasını çok merak ediyordum switchlerde Jixian yazıyor. Bugün çoğu kişiye ulaşır herhalde driveri de buraya bırakıyorum.

red switch modelinde content kullanıyorlar diye biliyorum, renge göre switch değişmesi ilginç olmuş.

Ekler

• IMG_1784.jpeg
    IMG_1784.jpeg
    1.6 MB · Hit: 65
  • IMG_1789.jpeg
    IMG_1789.jpeg
    1.7 MB · Hit: 63
Klavye bu şekilde, switchleri de koydum yazı okunmuyor ama Jixian switchler çok kaliteli değil sanırsam
ziyulant t60 kullanmıştım bu switchleri ve bir sıkıntısını görmemiştim ben.

ziyulant t60 kullanmıştım bu switchleri ve bir sıkıntısını görmemiştim ben.
Evet bende aynı klavyeden geçtim bu klavyeye, onda da Jixian switch kullanılıyordu

benim ki henüz gelmedi ama klavye rgb mi rainbow mu acaba ?

Evet bende aynı klavyeden geçtim bu klavyeye, onda da Jixian switch kullanılıyordu
Bir sıkıntı olmaz muhtemlen, olsa bile ürün boşuna hotswap değil. red switch den geçtiyseniz herhangi bir ses farkı yada basım hissi farkı yaşadınızmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim ki henüz gelmedi ama klavye rgb mi rainbow mu acaba ?
tabii ki rgb hovam.

Işıkları çok iyimiş
Numpad yok diye arada kalmıştım aktif numpad kısmını kullanıyorum. Bu tarz model numpadli model biliyor musunuz? Ses tekerleği falan da olursa tadından yenmez.

Bir sıkıntı olmaz muhtemlen, olsa bile ürün boşuna hotswap değil. red switch den geçtiyseniz herhangi bir ses farkı yada basım hissi farkı yaşadınızmı?

tabii ki rgb hovam.
Hocam red switche göre basım hissiyatı çok daha tok ve kaliteli diyebilirim eski klavyemin spacesindeki o yay sesi neymiş ya öyle :D

Işıkları çok iyimiş
Numpad yok diye arada kalmıştım aktif numpad kısmını kullanıyorum. Bu tarz model numpadli model biliyor musunuz? Ses tekerleği falan da olursa tadından yenmez.
Hocam pek hakim değilim şuan piyasaya ama çevremde 2-3 arkadaşım numpadli istediği için pusat k3 pro aldı, ses tekeri de var gayet memnun olduklarını söylüyorlardı. tabii f/p mi orasını bilmiyorum daha iyisi vardır belki piyasada

arkadaşlar klavyem geldi ama gif konusunu çözemedim gif indiriyorum yüklüyorum sadece resim olarak geliyor klavye ekranına çözebildiniz mi bu durumu

Geri