Yardım Hawk Fab V4 koltuk alınır mı?

İndirimde şu anda alınir mi?

Sırt minderi araya kaçıyor diyolar.
Valla direkt giriyorum bel yastığı araya kaçar fıtık eder boyun yastığı fıtık eder mekanizma taktuk sesler çıkarır gıcırdar amortisör bozuldu sayılır 1 sene bile olmadan arada iniyor ve uzun saatler kullanırsan kalçaya veda ediyorsun oturduğum yer ip ince bir sünger
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra çok pişman oldum ğste 1 2 k koyup xdrive anka 15 li plus yada zio almadıpıma

Birde rahat diyenlere aldırma hayatında ilk defa koltuk aldığı için iyi geliyordur bir süre sonra zaten rahatsız etmeye başlıyor

Merhaba hevesinizi kirmak istemem 8 aylik deneyimimde Kafa yastığı taştan farksız rahatlığı iyi 2ay sonra arkaya yaşlanma mekanizması gicirdamaya başladı koltukta kırışıklıklar olmaya başladı ve belki benden kaynaklıdır ama esofmanimin arka cep fermuari ve arka cep fermuarli şeyler koltuğun kumasina zarar verdi öyle fazla birery olmasada kumasinin kalitesiz olduğunu gösteriyor şahsen sadece rahat mı diye sorarsanız evet ama onun dışında dedigim gibi 2ayda iz olsun kumaş zedelenmesi ve gicirdamalar başladı bende şahsen de satıp xprime titan falan almayı düşünüyorum veya exvega

xdrive düşünürsen
şubesinde inceleme fırsatım olu 173 78 kiloyum 15li plus bacakları biraz sıkıyor toyum 15li nin biraz genişi bana tam oturdu anka modeli 15li ve toryuma göre daha premium bel desteği oturma pozisyonunu baya sevdim boyun yastığı düz yapıda olduğu için tam destek vermiyor ama rahatsız etmiyor. şişik yastıklarda boynuma baskı uyguladı bu sebeple amazondan 7600 tl ye hirayı sipariş verdim anka modelinin kırmızı siyah kumaşı 8600 indirime girince hirayı iptal edip anka siparişi verdim. 7600 TL'ye hira fp olarak baya iyi.

aynı koltuk bende var 2 senedir kullanıyorum yazın baya terletiyor tavsiyem ofis koltuğu alman sırt kısmı fileli olanlarından

Valla direkt giriyorum bel yastığı araya kaçar fıtık eder boyun yastığı fıtık eder mekanizma taktuk sesler çıkarır gıcırdar amortisör bozuldu sayılır 1 sene bile olmadan arada iniyor ve uzun saatler kullanırsan kalçaya veda ediyorsun oturduğum yer ip ince bir sünger

Aldıktan sonra çok pişman oldum ğste 1 2 k koyup xdrive anka 15 li plus yada zio almadıpıma

Birde rahat diyenlere aldırma hayatında ilk defa koltuk aldığı için iyi geliyordur bir süre sonra zaten rahatsız etmeye başlıyor
Hocam çok haklı bir yorum ama rahattı Bence gayet iyi Onun dışında dediklerinizin hepsini de haklısınız Tabii ki de rahatlığı da dört dörtlük değil ama gene de rahatsız etmiyor Hocam ben de hawk i satıp yeni koltuk almayı düşünüyorum sizce en fazla 8.5k olacak şekilde hangi koltukları önerirsiniz

Hocam çok haklı bir yorum ama rahattı Bence gayet iyi Onun dışında dediklerinizin hepsini de haklısınız Tabii ki de rahatlığı da dört dörtlük değil ama gene de rahatsız etmiyor Hocam ben de hawk i satıp yeni koltuk almayı düşünüyorum sizce en fazla 8.5k olacak şekilde hangi koltukları önerirsiniz
ben hawktan önce İzmir XDrive mağazasına gitmiştim Xdrive Anka denedim güzeldi rahattı 15li plus güzeldi ben alırsam bu ikisinden alıcam bütçe çıkarsa zio alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri