aynı durum bendede söz konusu delirttiler beniTek anlamadigim şey neye göre iade yapiliyor bize neden geldi de bu arkadaşlara gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence o kargo şubeye bile gelmemiştir o kadar eminim ki konu hakkında 2 gündür uğraşıyorum ama hepsiburada departmanındaki vasıfsızlar beni yıldırmak için her şeyi yapıyor kafayı yedim yaniGerçekten rezillik, sanki çok absürt bir fiyattan aldık bir de. Bana da aynı sebepten direkt iade oluşturmuşlarBen kargocuların direkt araca yüklemediğini tahmin ediyorum merkezi yerde oturmadığım için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortadaki rezillik çok büyük o paketin şubelere gelmediği açık ve nettir hepsiburada adlı şirketin kampanyalı ürünleri düşündüğünden fazla sattığı için(kampanyaya ayırılan stok aşıldığı için) ürünleri göndermeyip anlık fiyatı 4200tl yapmışlar hakkımızı arayalım bende dünden beri bunu yapan kargocuya sövüyorum ama belli ki olay çok başka rezillik ötesi bir durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
19/06/2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden sipariş vermiş olduğum; Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu aynı gün HepsijetXL kargo firmasına teslim ediliyor. Ertesi gün HepsijetXL Sancaktepe şubesinden dağıtıma çıkartıldıktan sonra bana bir mesaj geliyor. Ürünü teslim edemedik (Hepsijet tarafından bana yapılan açıklama: Ürün kapınıza kadar geldi fakat iade istemişsiniz.) ve iade işlemlerini başlatıyoruz. Konu hakkında hemen Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlattım ortada bir hata olduğunu belirttim. Bana verilen cevap şu şekilde, evet sizi çok iyi anlıyorum ortada bir hata var bu hatayı çözümlemek için işlem başlatıyorum dendi. Bundan birkaç saat sonra bana Hepsiburada üzerinden bir mesaj geliyor ve ürünün iade edileceği belirtiliyor. Tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum. Konuyu en baştan izah ediyorum ve derdimi anlatıyorum. Bugünün tarihi 21/06/2023 aynı usulsüzlüğü aynı üründe yaşayan insanlarda olduğunu fark edince yapılan bu usulsüzlüğün Hepsiburada firmasına ait olduğuna kanaat getirdim. Konu hakkında ürünü almış olduğum indirimli fiyat çerçevesinde tekrardan satın alınması hakkında süreç başlatılmasını arz ediyorum.
böyle bir yazı hazırladım thh için uygun mudur?
Son düzenleme:

