Hawk oyuncu koltuğu esneme sorunu

Xoster

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selamlar amazondan hawk fab v5 koltuğu aldım fakat sırt kısmının sol tarafi otururken aşırı geriye gittiğini hissediyorum sağ tarafta mekanizma olduğu için illaki bir miktar solda esneme olur ama otururken sanki yamuk duruyormuşum gibi hissediyorum video paylaşıyorum koltuğa sahip olanlar kendi koltuklarında bu durum varmı videodaki gibi kontrol edip yorum yaparlarsa çok sevinirim alalı daha 1 hafta anca oldu sırt kısmında mı sıkıntı var mekanizmada mı yoksa bende mi sorun var. takıntı haline geldi koltuktan soğudum yorumlarınız çok kıymetli iade etmek istiyorum çünkü. Şimdiden teşekkürler

Video

Arkadaşlar selamlar amazondan hawk fab v5 koltuğu aldım fakat sırt kısmının sol tarafi otururken aşırı geriye gittiğini hissediyorum sağ tarafta mekanizma olduğu için illaki bir miktar solda esneme olur ama otururken sanki yamuk duruyormuşum gibi hissediyorum video paylaşıyorum koltuğa sahip olanlar kendi koltuklarında bu durum varmı videodaki gibi kontrol edip yorum yaparlarsa çok sevinirim alalı daha 1 hafta anca oldu sırt kısmında mı sıkıntı var mekanizmada mı yoksa bende mi sorun var. takıntı haline geldi koltuktan soğudum yorumlarınız çok kıymetli iade etmek istiyorum çünkü. Şimdiden teşekkürler

Video
Aynısını bende önceden amazondan almıştım bendeki böyle değildi normaldi, montaj yaparken bir hata yapmış olabilirsiniz vidaları kontrol edin hepsinin doğru ve iyi takıldığından

Video
bende fab v4 var .zamanla alt mekanizma sağa sola öne geriye doğru esneme yapıyor.Hiç memnun değilim koltuktan.

Aynısını bende önceden amazondan almıştım bendeki böyle değildi normaldi, montaj yaparken bir hata yapmış olabilirsiniz vidaları kontrol edin hepsinin doğru ve iyi takıldığından
vidalar falan en az 4-5 kere kontrol ettim teknik kısma mail de attım onlar da normal diyor montaj ki öyle şeylerden anlarım montajda sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende fab v4 var .zamanla alt mekanizma sağa sola öne geriye doğru esneme yapıyor.Hiç memnun değilim koltuktan.
mekanizmadan kaynaklı değil de bendeki sorun arkaya doğru yaslanınca sola daha fazla esniyor buda yamuk oturma hissi oluşturuyor paranoyak oldum artık benmi yamuk oturuyorum yoksa bu mu sorunlu diye :ROFLMAO:

vidalar falan en az 4-5 kere kontrol ettim teknik kısma mail de attım onlar da normal diyor montaj ki öyle şeylerden anlarım montajda sorun yok
Hocam vallahi ben aldığımda öyle bir sallantıya denk gelmedim yada dikkat etmedim belki ama yaslanınca vs sorun olmuyordu montajda sorun yoksa koltuk ile alakalıdır parçalar ile bence.

Biraz araştırın olmazsa iade ederseniz , koltuğu sökmek biraz uğraştırır ama evden alma seçeneğini seçin amazon aramex ile evinizden aldırır kutuyu.

değişim talebi oluşturucam galiba bence bendeki koltukta sorun var her ne kadar teknik servise kabul ettiremesemde araştırdığım kadarıyla kimse böyle bir şikayette bulunmamış çünkü

hawk alıcaktık hawkdanda vazgeçtim coğu kişi memnun değil ne alacaz yav

hawk alıcaktık hawkdanda vazgeçtim coğu kişi memnun değil ne alacaz yav
hocam bu işin hawkı xdrive ı yok benim anladığım bu ürünlerde metal aksamlar plastik aksamlar hepsi ithal ve her marka aynı aksamları kullanıyor yani işçilik sadece oturma kısmında bitiyor alacaksan ve hawk güya çok müşteri memnuniyetine önem veriyor gibi duruyor ya alakası yok adamlarla sorun hakkında 4 gündür mailleşiyorum adamın bana verdiği cevap şu bir miktar sola esneme yapar diyor mekanizma olmadığı için solda diyor yani koskoca hawksın ordaki esnemeye çözümün yokmu ne demek sola daha fazla esner insanlar bunu uzun saatler kulalnmak için alıyor ben 90 kg yim bak 110 kg adam otursa 120 kg otursa kırılacak mı bu sandalye yani ben anlamış değilim hani malzeme olarak da hiç memnun etmiyor ki 3d kolçak saçma sapan bişey ya sürekli oynuyor kolçağa tutunup güvenip kalkmaya çalışsan zırt sağa sola oynuyor güvensizlik veriyor yani ama dediğim gibi her marka nerdeyse aynı ürünleri kullanıyor fark yok gibi bişey

Geri