Hayalinizdeki Araç !

O pistonların çıkı çıkı çıkı çıkı sesi, o motor bloğunun sarsıntısı, o karbüratörün hava yakıt karışımına kurban be. :kekw:
aslında klasikleri modern araçlara tercih ederim şahsen ama malum klasikler daha pahalı oluyor diye biliyorum ama klasik her zaman tercihimdir şahsen param olursa ilk tercihim klasik olacaktır.

BMW 3,20İ ED 40TH Year Edition.jpg

aslında klasikleri modern araçlara tercih ederim şahsen ama malum klasikler daha pahalı oluyor diye biliyorum ama klasik her zaman tercihimdir şahsen param olursa ilk tercihim klasik olacaktır.
Bu tam olarak teknolojinin her alanda bizi duygusuzlaştırmasıyla aynı şey. Eskinin duygusu, teması ve titreşimi insana hayatta olduğunu ve yaşamı hissettirir. Bu yüzden eskiler iyidir...

yeni-bmw-ix-tanitildi-1_large.jpg

NASIL?

992 gt3 rs:peepokalp:

Ekler

• porsche-911-gt3-rs-2022.jpg
    porsche-911-gt3-rs-2022.jpg
    130.5 KB · Hit: 36
images.jpeg-6.jpg

lamborghini-urus-by-mansory-and-mtm.jpg

Bu tam olarak teknolojinin her alanda bizi duygusuzlaştırmasıyla aynı şey. Eskinin duygusu, teması ve titreşimi insana hayatta olduğunu ve yaşamı hissettirir. Bu yüzden eskiler iyidir...
kesinlikle modern araçlar güzeldir ama eski klasik modeller daha hoşuma gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel araç ama klasik hala ilk tercihim kardo :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri