- Bütçe
- 50000
Evet laptop ve masaüstü arasında kaldıktan sonra masaüstü almanın uzun vadede daha avantajlı olduğu yönde karar kıldık
Şimdi sıra hazır kasa bulma kısmında
(Taksit olursa avantaj olur eğer taksitli bulamazsak 2 ay içinde alırım)
Ekran kartı 5060ti veya 5060 olabilir
Neden bilmiyorum ama 9060xt gibi ekran kartlarına özellikle 16gb olmasının avantajı olsa bile içim hiç ısınmıyor sanki Nvidia alırsam rahat edecekmişim gibi bir his var içimde.
Birde teknoloji sürekliliği dolayisiyla bir tık önde gibi düşünüyorum nvidia'yı…(frame gen dlss rt vsvs..)
Farklı düşünen varsa lütfen beni ikna etsin çünkü bildiğim kadarıyla gpu'da 8gb ve 16gb
Arasında çok fark oluyor zor işlerde beni yarı yolda bıraksın istemiyorum uzun yıllar gitsin mümkünse.
DDR5 16gb ram minimum
R5 7500f (klasik)
Anakartlardan hiç anlamam
Powersuply falan işte sistem ne kadar wat çekiyorsa yetecek kadar
Klavye mouse monitör mevcut 50k bütçe sadece kasa için
Biliyorum artik bu paralara birşeyler bulmak zor yinede varsa bildiginiz yada kullandığınız hazır sistem bekliyorum.
Şimdi sıra hazır kasa bulma kısmında
(Taksit olursa avantaj olur eğer taksitli bulamazsak 2 ay içinde alırım)
Ekran kartı 5060ti veya 5060 olabilir
Neden bilmiyorum ama 9060xt gibi ekran kartlarına özellikle 16gb olmasının avantajı olsa bile içim hiç ısınmıyor sanki Nvidia alırsam rahat edecekmişim gibi bir his var içimde.
Birde teknoloji sürekliliği dolayisiyla bir tık önde gibi düşünüyorum nvidia'yı…(frame gen dlss rt vsvs..)
Farklı düşünen varsa lütfen beni ikna etsin çünkü bildiğim kadarıyla gpu'da 8gb ve 16gb
Arasında çok fark oluyor zor işlerde beni yarı yolda bıraksın istemiyorum uzun yıllar gitsin mümkünse.
DDR5 16gb ram minimum
R5 7500f (klasik)
Anakartlardan hiç anlamam
Powersuply falan işte sistem ne kadar wat çekiyorsa yetecek kadar
Klavye mouse monitör mevcut 50k bütçe sadece kasa için
Biliyorum artik bu paralara birşeyler bulmak zor yinede varsa bildiginiz yada kullandığınız hazır sistem bekliyorum.