Çözüldü✓ Hazır sistem düşük bütçe

ozanyeat

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
50000
Evet laptop ve masaüstü arasında kaldıktan sonra masaüstü almanın uzun vadede daha avantajlı olduğu yönde karar kıldık
Şimdi sıra hazır kasa bulma kısmında
(Taksit olursa avantaj olur eğer taksitli bulamazsak 2 ay içinde alırım)

Ekran kartı 5060ti veya 5060 olabilir
Neden bilmiyorum ama 9060xt gibi ekran kartlarına özellikle 16gb olmasının avantajı olsa bile içim hiç ısınmıyor sanki Nvidia alırsam rahat edecekmişim gibi bir his var içimde.
Birde teknoloji sürekliliği dolayisiyla bir tık önde gibi düşünüyorum nvidia'yı…(frame gen dlss rt vsvs..)
Farklı düşünen varsa lütfen beni ikna etsin çünkü bildiğim kadarıyla gpu'da 8gb ve 16gb
Arasında çok fark oluyor zor işlerde beni yarı yolda bıraksın istemiyorum uzun yıllar gitsin mümkünse.

DDR5 16gb ram minimum
R5 7500f (klasik)
Anakartlardan hiç anlamam
Powersuply falan işte sistem ne kadar wat çekiyorsa yetecek kadar
Klavye mouse monitör mevcut 50k bütçe sadece kasa için
Biliyorum artik bu paralara birşeyler bulmak zor yinede varsa bildiginiz yada kullandığınız hazır sistem bekliyorum.

Evet laptop ve masaüstü arasında kaldıktan sonra masaüstü almanın uzun vadede daha avantajlı olduğu yönde karar kıldık
Şimdi sıra hazır kasa bulma kısmında
(Taksit olursa avantaj olur eğer taksitli bulamazsak 2 ay içinde alırım)

Ekran kartı 5060ti veya 5060 olabilir
Neden bilmiyorum ama 9060xt gibi ekran kartlarına özellikle 16gb olmasının avantajı olsa bile içim hiç ısınmıyor sanki Nvidia alırsam rahat edecekmişim gibi bir his var içimde.
Birde teknoloji sürekliliği dolayisiyla bir tık önde gibi düşünüyorum nvidia'yı…(frame gen dlss rt vsvs..)
Farklı düşünen varsa lütfen beni ikna etsin çünkü bildiğim kadarıyla gpu'da 8gb ve 16gb
Arasında çok fark oluyor zor işlerde beni yarı yolda bıraksın istemiyorum uzun yıllar gitsin mümkünse.

DDR5 16gb ram minimum
R5 7500f (klasik)
Anakartlardan hiç anlamam
Powersuply falan işte sistem ne kadar wat çekiyorsa yetecek kadar
Klavye mouse monitör mevcut 50k bütçe sadece kasa için
Biliyorum artik bu paralara birşeyler bulmak zor yinede varsa bildiginiz yada kullandığınız hazır sistem bekliyorum.
Neden toplanıyorsun illa hazır?

peşin fiyatına taksit olmadan alabileceğin en iyisi şuan bu

peşin fiyatına taksit olmadan alabileceğin en iyisi şuan bu
2x8 olması kötü ama geri kalan her şey çok iyi duruyor stok bitmez ise 1 - 1.5 ay içerisinde almaya uygun 👍👍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka varsa hazir sistem bilen önerileri alabilirim

Konuya cok hâkim değilim ama yanlışım varsa düzeltin
5070 olması 5060ti olmasindan daha iyi sanırsam fakat ben 9 yıllık laptop kullanıyorum geforce mx130 2gb ekran kartı 60hz ekranı var 🥹🥹
İnanın bana gtx1050 kullanmak bile benim için upgrade derecesinde olurdu, 5060 ile 5070 arasındaki farkı anlayabilecek kapasitede değilim
her şey bir yana oynadığım tek oyun minecraft 😅
50 seri ekran kartı istememdeki tek sebep son teknoloji olması ve ileride gelecek yazılımlara uyumlu bir sistemim olması
Bu yüzden fanteziye gerek yok bence 5060 veya 5060 ti beni uzunca bir süre götür yinede öneri için çok teşekkür ederim ✨
Şuanda aklima yatan yukarıdaki arkadaşın gönderdiği 5060ti'lı sistem.

Konuya cok hâkim değilim ama yanlışım varsa düzeltin
5070 olması 5060ti olmasindan daha iyi sanırsam fakat ben 9 yıllık laptop kullanıyorum geforce mx130 2gb ekran kartı 60hz ekranı var 🥹🥹
İnanın bana gtx1050 kullanmak bile benim için upgrade derecesinde olurdu, 5060 ile 5070 arasındaki farkı anlayabilecek kapasitede değilim
her şey bir yana oynadığım tek oyun minecraft 😅
50 seri ekran kartı istememdeki tek sebep son teknoloji olması ve ileride gelecek yazılımlara uyumlu bir sistemim olması
Bu yüzden fanteziye gerek yok bence 5060 veya 5060 ti beni uzunca bir süre götür yinede öneri için çok teşekkür ederim ✨
Şuanda aklima yatan yukarıdaki arkadaşın gönderdiği 5060ti'lı sistem.
Hocam çağ atlayacaksınız zaten ne alırsanız ben de 1650den 9060xtye geçtim. Arkadaşın attığı 5070 sistemi alabilirsiniz

2x8 olması kötü ama geri kalan her şey çok iyi duruyor stok bitmez ise 1 - 1.5 ay içerisinde almaya uygun 👍👍

Başka varsa hazir sistem bilen önerileri alabilirim
Az önce almak için baktım ram stoğu tükenmiş :(

Sabah sıcak fırsatlarda açtığım 39999 olan sisteme baksana hocam işine yarar belki

Sabah sıcak fırsatlarda açtığım 39999 olan sisteme baksana hocam işine yarar belki

Öneri icin teşekkür ederim hocam az önce İncehesap'tan tam istediğim gibi bir sistem denk getirdim aldım direkt <3

Arkadaşlar an itibari ile nvidia mx130 2gb ekran kartlı emektar laptop'ın yerini, gül gibi 5060ti 16gb ile değiştirmiş bulunmaktayım
İnce hesap gamer gecesi indirimlerinden 47.999tl'ye denk getirdim sistemi link aşağıda
Herkese onerileri için teşekkür ederim cansınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,184
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri