Neler Yeni

Yardım Hepsiburada rezaleti

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
kedi kumu almıştım 2 ay sonra gelmişti
hb den değil
Hocam aldığınız satıcı ve siteye göre değişir genelde hepsiburada ürünlerini hızlı gönderiyor az önce bir daha aradım gene aynı cümleleri kurdular 'depoya bildirildi en kısa sürede kargolanma tamamlanacak' yani en sinir olduğum nokta şu : Ürünün faturasını verdiler eğer iade etmek istersem gene iade için 2 saat uğraşacam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Daha önceden bir monitör siparişi verdim 1 gün içinde kargoya verildi hasarlı diye iptal oldu tekrardan aldım aynı ürünü dedimki 1 hafta içinde gelir ,ürünü alalı 4 gün oldu ve halen kargoya verilmedi kaç defa da aradım onları sanki robot gibi 'bir gecikme görüyorum hemen iletiyorum' cümlesini duymaktan canım sıkıldı. Ne yapsam bilmiyorum bana yardım edin
olacağı o aslında.satıcıyla alay eder gibi veya oyun oynar gibi alışveriş yapan müşteriler var aranızda.monitör alıyorsunuz olmadık sebeplerden iade yok mavi ekranda test yapmış beyefendi ufak bir nokta iade.yok biraz yukardan ışık sızıyormuş iade.işin suyunu çıkardınız.size iyi niyetle iade etme fırsatı sunuyor kolaylıklar sunuyor bazı firmalar ne yazık ki kötüye kullananlar var.bunu sonucunda böyle sıkıntılarla karşılaşabiliyorsunuz gelecek alışverişinizde.

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
olacağı o aslında.satıcıyla alay eder gibi veya oyun oynar gibi alışveriş yapan müşteriler var aranızda.monitör alıyorsunuz olmadık sebeplerden iade yok mavi ekranda test yapmış beyefendi ufak bir nokta iade.yok biraz yukardan ışık sızıyormuş iade.işin suyunu çıkardınız.size iyi niyetle iade etme fırsatı sunuyor kolaylıklar sunuyor bazı firmalar ne yazık ki kötüye kullananlar var.bunu sonucunda böyle sıkıntılarla karşılaşabiliyorsunuz gelecek alışverişinizde.
Hocam bahsettiğiniz şeyler basit şeyler değil insanlar bu ürünlere para veriyorlar ve en azından görünüş anlamında kusursuz olmasını istiyorlar. Ayrıca benim için dediyseniz bunu ürün daha elime geçmeden kargo iptal edildi geri gitti sebebi kargo hasar görmüş . 23 Mart'ta tekrar sipariş verdim ama bu sefer kargoya verilmedi ve bunun sebebi gecikme olamaz yani koskoca firmada 10-20 tane kargolama işinde uğraşan adam mı var? bunlara önlem olarak işçi alıyorlar. Normalde ürün aldığın gün kargoya verilir bilemedin 1-2 gün sürer 4 gün 5 gün sürmez öyle bir şey yok ayrıca verdiğin saate göre de kargoya verilme günü değişiyor ben saat 12 gibi sipariş verdim

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Sinan
Sen rezalet görmemişsin.
Hala hazırlanıyor kaç yıl geçti 😃

Screenshot_20240327_180449_Boyner.jpg

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satıcı Hepsiburada aldığım ürün ilk 1 günde kargoya verilirken birdaha aldığımda neden 4 gündür verilmiyor? Aynı ürünü arkadaşım 2 gün önce aldı ve onunkini verdiler kargoya
Olay basit. Kampanya dönemi olduğu için yoğunluk var. Stok olmadığı için oyalıyorlar olabilir. Destek talebinin cevaplanmasını beklemekten başka şansın yok maalesef.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Mustafa
Daha önceden bir monitör siparişi verdim 1 gün içinde kargoya verildi hasarlı diye iptal oldu tekrardan aldım aynı ürünü dedimki 1 hafta içinde gelir ,ürünü alalı 4 gün oldu ve halen kargoya verilmedi kaç defa da aradım onları sanki robot gibi 'bir gecikme görüyorum hemen iletiyorum' cümlesini duymaktan canım sıkıldı. Ne yapsam bilmiyorum bana yardım edin
en kalitelisi hepsiburada bu arada diğer firmalar beter

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
Olay basit. Kampanya dönemi olduğu için yoğunluk var. Stok olmadığı için oyalıyorlar olabilir. Destek talebinin cevaplanmasını beklemekten başka şansın yok maalesef.
Hayır aslında mümkün değil çünkü başka bir ürün alacaktım alacağım dakika stoklar tükendi mesajı aldım alamadım yani stoğu olmayan ürünü satmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom