Hepsiburadadan alınan telefon iadesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
16
Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?

hat taktınız mı?

Hat takıldıysa iade almıyorlardi.
Ne zaman denediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751316446998.webp

Farklı bir forumda böyle bir diyalog geçmiş ama bilemedim. Cihazın kırılmaz ekranı takılı geldi fakat köşelerinde hava boşlukları var bundan dolayı kusurlu iade talebi mi açsam daha iyi olur sizce ? Ama telefon geçen hafta pazartesi geldi adamlar demeyecek mi şimdi mi geliyor aklına diye 😁

Hocam cihaz modeli nedir merak ettim.

Ne zaman denediniz
Genel olarak yorumlar görmüştüm. Thh ile hakkınızı arayabilirsiniz. Reklamlar her zaman abartı olur. Reklamlara bakarak alınmaz kullanıcı deneyim ve YouTube incelemeleine bakmanız lazımdı

1751316575004.webp

Böyle bir talep açtım, iptal edip arızalı ürün talebi açarsam bunu görebiliyorlar mı acaba

Genel olarak yorumlar görmüştüm. Thh ile hakkınızı arayabilirsiniz. Reklamlar her zaman abartı olur. Reklamlara bakarak alınmaz kullanıcı deneyim ve YouTube incelemeleine bakmanız lazımdı
Youtubede de çoğu youtuber övüyordu ona inandım. Bunu iade edip 14t pro almayı düşünüyorum.

Hocam cihaz modeli nedir merak ettim.
Honor 400

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,903
Üyeler
184,356