Neler Yeni

Herkes Capslock Açık Yazıyor!

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Artık bende foruma yazmıyorum. Adam gelmiş rehber konu açmış direk kopyalamış. Ben kendi yorumumu kattığım alıntı yaptığım ve kaynak linki koyduğum konuda beni linçliyor. Yalakalık yapan çok fazla üye var. Adam forumla dalga geçiyor 1 saattir ban yememiş. Birçok sorun var. Sıkıldım artık. En çok raporlayan üyeler arasında @Emirhandkee ve ben varız sanırım. Refah olması için çabalıyoruz ama hep boşa çıkıyor. :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe düzeltme eklentisi kurulmamış diye CapsLock açarak yazamazsınız.
Güzel kardeşim ne önemi var takıntılı mısın arşiv kişiler belli bir sorunun çözümü diğer kişiler ile paylaşım sağlasın diye var

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Artık bazı kuralların olması ve sıkı bir şekilde uygulanması gerekiyor.

Özellikle yazım kurallarına dikkat edilmesi gerekiyor. Kullanıcıların rahat olması için bazı şeyler göz ardı ediliyor ise burayı ''forum'' değil bir sohbet sitesine çevirelim. ''Teyzem pc almıyor'', ''2+2 Toplayınca toplamış mı oluyorum ?'' vb. boş konular ile dolup taşıyor forum.

''Ana Konu'' olmasına rağmen bir çok kişi hala inatla konu açıyor. @Barış Yalçın ; bu dostumuz trendyol da kampanya olduğu zaman yaptı bunu. Bir kaç kişi daha vardı sadece @Barış Yalçın 'a suç bulmuyorum.

@White Ravens ile konuştum onun yapabileceği bir şey yok. Bir çok kullanıcı @White Ravens 'ın da işini yapmasını istemiyor.
Bütün iş @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül 'de.

Linç korkusundan mesaj atamaz oldum. ''Sen cahilsin yha, bilgin yohsa gonuşma'' diyecek çok adam var bu forumda.

Foruma daha ilk defa girmiş birisi ''yükselt'' butonundan habersiz masumca sorununa cevap arıyor ama forumun asıl odağı ''dolar düşer mi ?'', ''Eyyy Yunanistan'', ''Halamın torunu pisi aldı benim pisim yok'' konuları ile çalkalanıyor.
Bu tarz konular için en azından ''blog'' gibi bir yer gelse insanlar derdini oraya dökse yada ''felsefe'' gibi bölümler gelse ve bu bölümler anasayfa da değil de sağ kısımda bulunan ''Son Konular'' kısmında görünse,
Screenshot_4.png

Biz size bir nokta koymadı diye ban atın demiyoruz sadece artık bazı durumlar için çok daha dikkat edilmesi gerektiğini söylüyoruz tamam siz kullanıcılar rahat etsin diye yapıyorsunuz ama 100 kişinin rahatı yüzünden 1000 kişi rahatsız oluyor.
Başlık atmasını bilen yok, yazı yazmayı bilen yok, ''pici alcam'' yazıyor konu açıyor bütçe yok, hangi amaçla kullanacağı konusunda bir bilgi yok vb.

Fazla fedakarlık, fazla vefasızlık getirir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başlığın büyük harfle yazılması Türkçe kurallarına aykırı bir durum değil. Bunun için birini uyarırsak hatayı biz yapmış oluruz. Eğer mesaj büyük harfle yazılmışsa uyarabilirsiniz.

Top Bottom