DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Alt tarafı bir tuşa basıp capslock kapatacaksınız.@ farkeden nedir ? bu arşiv Türkçe düzeltmelerini içermiyor malasef ?
Alt tarafı bir tuşa basıp capslock kapatacaksınız.@ farkeden nedir ? bu arşiv Türkçe düzeltmelerini içermiyor malasef ?
Güzel kardeşim ne önemi var takıntılı mısın arşiv kişiler belli bir sorunun çözümü diğer kişiler ile paylaşım sağlasın diye varArtık bende foruma yazmıyorum. Adam gelmiş rehber konu açmış direk kopyalamış. Ben kendi yorumumu kattığım alıntı yaptığım ve kaynak linki koyduğum konuda beni linçliyor. Yalakalık yapan çok fazla üye var. Adam forumla dalga geçiyor 1 saattir ban yememiş. Birçok sorun var. Sıkıldım artık. En çok raporlayan üyeler arasında @Emirhandkee ve ben varız sanırım. Refah olması için çabalıyoruz ama hep boşa çıkıyor. :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçe düzeltme eklentisi kurulmamış diye CapsLock açarak yazamazsınız.
Hocam ama düzeni bozuyorsunuz. Göz zevki diye bir şey var.Güzel kardeşim ne önemi var takıntılı mısın arşiv kişiler belli bir sorunun çözümü diğer kişiler ile paylaşım sağlasın diye var
Gönderdiğin rapor ile ilgili bildirim gelmedi mi?Herkes capslock açık yazmaya başlamış. Gerçekten bir şey yapılmayacak mı? Bu mu anlayışın @Mehmet Yılmaz
Forum böyle gidemez artık. Anlaşılan benden bu kadar artık...
@Abdullah Hacıgül @White Ravens