EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Bende ayrılcam.Aramızdan @Kazım Soy da ayrılmış.
İnsanlar daha bütçe söylemeyi bile bilmiyor.
Bende ayrılcam.Aramızdan @Kazım Soy da ayrılmış.
Yöneticiler el atmalı o zaman konuya şimdi yanlış bir şey gördüğümüzde raporluyoruz ama v-bazen gerçekten bazı şikayetlerimiz kabul edilmiyor bu sinir bozan bir şeyBoş konu açan, Capslock açık yazan, Boş yorum yazan, Trolleyenlere dedim. İçinde sende varsan sanada demiş bulunmaktayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle diye diye forum bu halde zaten...
bwoahsuz bir yaşam düşünemiyorum en sevdiğim forum insanlarındansın bro.Ben burdayım hala.
Ben cümlenin başında kullanıyorum sadece büyük harfiBoş konu açan, Capslock açık yazan, Boş yorum yazan, Trolleyenlere dedim. İçinde sende varsan sanada demiş bulunmaktayım.
Böyle diye diye forum bu halde zaten...
Ben de zamanında Technopatta sürekli aynı soruyu soran bir üyeydim. Caner Uncu uyardı bidaha yapmadım.benim de milleti bir zaman trollediğim yalan değilşimdi vazgeçtim bunlardan
oda pc alnmak içğin direniyor şuanŞuan şakanın sırası değil gerçekten işler çığırından çıktı.
Forum adam olmazsa @crazyreign dışında kimse kalmayacak!
Kendisine selam yollayalım. Şuanda onun gibiyiz. İnsalara tavsiyede bulunuyor yardım ediyoruz.Ben de zamanında Technopatta sürekli aynı soruyu soran bir üyeydim. Caner Uncu uyardı bidaha yapmadım.
Artık almıştır.oda PC alnmak içğin direniyor şuan![]()
@ farkeden nedir ?Sadece forumun düzelmesini istiyorum.
Ana sayfada 12 konudan 4'ü capslock açık şekilde yazılmış ayrıca cevaplarda capslock ile yazılmış. En basit örneği; @Osmanbnm
Türkçe düzeltme eklentisi kurulmamış diye CapsLock açarak yazamazsınız.@ farkeden nedir ?bu arşiv Türkçe düzeltmelerini içermiyor malasef ?