Herkes Capslock Açık Yazıyor!

Twitch yayınlarında büyük yazınca otomatik blockluyor ve mesaj gönderikmiyor hatta uyarı veriyor 2.ye timeout atıyor. Buna benzer bir sistem gelebilir

Aga sen de iyicene duyar makinası oldun.
Ben seni desteklemekten bıktım sen şikayetten bıkmadın. :D

Neyse buralar karışacak ben kaçar,
Bence çok abartılacak düzeyde de değil zaten.
Sadece forumun düzelmesini istiyorum.
Ana sayfada 12 konudan 4'ü capslock açık şekilde yazılmış ayrıca cevaplarda capslock ile yazılmış. En basit örneği; @Osmanbnm

büyük harfle yazılanlar küçüğe dönüşecek:) shift veya capslok derdinden kurtulacağız. daha ne olsun.
Bi düşünsene rehber hazırlayacak full küçük harf böyle bir şey gelmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twitch yayınlarında büyük yazınca otomatik blockluyor ve mesaj gönderikmiyor hatta uyarı veriyor 2.ye timeout atıyor. Buna benzer bir sistem gelebilir
Hıh işte böyle bir şey çok iyi olur bence de, burada 2. capslockda oturum kapatabilir belki.

Sadece forumun düzelmesini istiyorum.
Ana sayfada 12 konudan 4'ü capslock açık şekilde yazılmış ayrıca cevaplarda capslock ile yazılmış. En basit örneği; @Osmanbnm
Yazıktır ya. Bağırmak anlamına geldiğini bilmiyor mu ki? Bir de değişik bir konuşma tarzı var.

Anasayfaya bakıyım dedim.
3.konudan bos konu buldum.
Forumun cicim ayları geçti.
Yazım kuralları boş.
10 adamın 3ü bilgili.
Birisi bi tavsiye istesiğinde ürünün kötü olmadığını biza ispatlamaya çalışıyor.
Bi ürünü övünce fanboy oluyoruz.

Yazım kuralları boş.
10 adamın 3ü bilgili.
Birisi bi tavsiye istesiğinde ürünün kötü olmadığını biza ispatlamaya çalışıyor.
Ne yazık ki banada öyle geliyor çok bir şey görmedim eskilerden ama ilk katıldığım tarihlerde daha zevk veriyordu bana.

Yazım kuralları boş.
10 adamın 3ü bilgili.
Aramızdan @Kazım Soy da ayrılmış.

Bir mesajı belirtmek istiyorsanız BÖYLE değil "böyle" yazın.

Bana kalırsa yönetici sayısı oldukça eksik, halihazırda açılan troll konuda sayfalarca yazı oluştu. Yani Caps Lock açanları raporlasan da bakan kimse yok.

Ya katı bir tutum sergilenecek ya da böyle devam edilecek, başka çözüm yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,208
Üyeler
187,011
Son üye
dextermorgans
Geri