İşteBenimNickim!
80+ Bronze
büyük harfle yazılanlar küçüğe dönüşecek shift veya capslok derdinden kurtulacağız. daha ne olsun.Niye ?
büyük harfle yazılanlar küçüğe dönüşecek shift veya capslok derdinden kurtulacağız. daha ne olsun.Niye ?
Sadece forumun düzelmesini istiyorum.Aga sen de iyicene duyar makinası oldun.
Ben seni desteklemekten bıktım sen şikayetten bıkmadın.
Neyse buralar karışacak ben kaçar,
Bence çok abartılacak düzeyde de değil zaten.
Bi düşünsene rehber hazırlayacak full küçük harf böyle bir şey gelmez bence.büyük harfle yazılanlar küçüğe dönüşecek shift veya capslok derdinden kurtulacağız. daha ne olsun.
Hıh işte böyle bir şey çok iyi olur bence de, burada 2. capslockda oturum kapatabilir belki.Twitch yayınlarında büyük yazınca otomatik blockluyor ve mesaj gönderikmiyor hatta uyarı veriyor 2.ye timeout atıyor. Buna benzer bir sistem gelebilir
Yazıktır ya. Bağırmak anlamına geldiğini bilmiyor mu ki? Bir de değişik bir konuşma tarzı var.Sadece forumun düzelmesini istiyorum.
Ana sayfada 12 konudan 4'ü capslock açık şekilde yazılmış ayrıca cevaplarda capslock ile yazılmış. En basit örneği; @Osmanbnm
Ne yazık ki banada öyle geliyor çok bir şey görmedim eskilerden ama ilk katıldığım tarihlerde daha zevk veriyordu bana.Anasayfaya bakıyım dedim.
3.konudan bos konu buldum.
Forumun cicim ayları geçti.
Yazım kuralları boş.
10 adamın 3ü bilgili.
Birisi bi tavsiye istesiğinde ürünün kötü olmadığını biza ispatlamaya çalışıyor.
Bi ürünü övünce fanboy oluyoruz.
Aramızdan @Kazım Soy da ayrılmış.Anasayfaya bakıyım dedim.
3.konudan bos konu buldum.
Forumun cicim ayları geçti.
Yazım kuralları boş.
10 adamın 3ü bilgili.
Birisi bi tavsiye istesiğinde ürünün kötü olmadığını biza ispatlamaya çalışıyor.
Bi ürünü övünce fanboy oluyoruz.
Hocam bize laf mı soktunuzForum adam olmazsa @crazyreign dışında kimse kalmayacak!
Boş konu açan, Capslock açık yazan, Boş yorum yazan, Trolleyenlere dedim. İçinde sende varsan sanada demiş bulunmaktayım.Hocam bize laf mı soktunuz
Böyle diye diye forum bu halde zaten...Rahatsız oluyorsanız raporlayın bence bu kadar basit.