Benim 3 nickim var :d
Biri MikoBura bunun hikayesi çekilişten Minecraft Premium hesap kazanmıştım nick'i buydu.
Biri Lekesiz bunun hikayesi yok soyadım ve yukarıdaki Premium hesabın nick'ini bu yapmıştım kimse almamış koskoca Minecraft'ta
.
Biri GTKTP bunun hikayeside ben eskiden bir sürü rastgele nick koyuyordum oyunlarda GhostKiller, TurkPro, GhosT falan
sonra bir türk sunucusuna girdim baktım bütün nickler alınmış sonra nickte bulamadım bende hepsini birleştirdim bu çıktı ortaya. Tek sıkıntısı kimse okuyamıyor. (GeTeKeTePe)
Hepsinden güzel hikayesi olan bir nick var ben kullanmıyorum ama ben yapmıştım arkadaşa.
Hikayesi değil ama mantığı şu şekilde;
Arkadaş oyunda ismini emircengiz2008 yapmıştı hem adını hem soyadını hem doğum yılını veriyor. Bende dedim ki "Bence kendine yeni bir nick bul adı üstünde takma isim sen adını soy adını yazmışsın" dedim. Hatta arkadaşlar arasında falan TC Kimlik numaranı'da yazsaydın falan diye dalga geçiyorduk. bu 1 hafta falan nick bulamadın bence şöyle bir nick buldum;
Arkadaşın adı "Muhammed Emirhan Cengiz"
İsminin baş harfleri Mec oluyor,
Son harfleri dnz,
dnz'ye sesli harf ekliyoruz deniz oluyor,
Denizin İngilizcesi ne Sea,
Birleştirin ne oldu MecSea,
başına Bay ekleyin
BayMecSea ve bunu 1 yıldır aktif olarak her yerde kullanıyor karmaşık bir isim olduğu için hiç bir oyunda nick çalınması yada daha önce birisi bu nicki almış sorunu olmuyor
.