Neler Yeni

Herkes nickinin hikayesini anlatsın

Venom35

80+ Bronze
Venom filmini izledim işte sonradan anlamına baktım falan anlamı aşırı kin besleyen , düşmanlık besleyen demekmiş .
bide işte nerden bulduysak arkdaşalrımla by koyduk nickimizin önüne şimdi ne arkadaş kaldı ne başka bişey sadece aramızdaki düşmanlık kaldı

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
evet başka

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Nickim Bungee. (Forumdakini The Flash'ı çok sevdiğim için yapmıştım)
Abimin cs 1.6 zamanlarından kalma nicki. Abim en sevdiğim kişi olduğu için bende Bungee'yi kullanıyorum.

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz
Benim 3 nickim var :d
Biri MikoBura bunun hikayesi çekilişten Minecraft Premium hesap kazanmıştım nick'i buydu.
Biri Lekesiz bunun hikayesi yok soyadım ve yukarıdaki Premium hesabın nick'ini bu yapmıştım kimse almamış koskoca Minecraft'ta :D.
Biri GTKTP bunun hikayeside ben eskiden bir sürü rastgele nick koyuyordum oyunlarda GhostKiller, TurkPro, GhosT falan :D sonra bir türk sunucusuna girdim baktım bütün nickler alınmış sonra nickte bulamadım bende hepsini birleştirdim bu çıktı ortaya. Tek sıkıntısı kimse okuyamıyor. (GeTeKeTePe)

Hepsinden güzel hikayesi olan bir nick var ben kullanmıyorum ama ben yapmıştım arkadaşa.
Hikayesi değil ama mantığı şu şekilde;
Arkadaş oyunda ismini emircengiz2008 yapmıştı hem adını hem soyadını hem doğum yılını veriyor. Bende dedim ki "Bence kendine yeni bir nick bul adı üstünde takma isim sen adını soy adını yazmışsın" dedim. Hatta arkadaşlar arasında falan TC Kimlik numaranı'da yazsaydın falan diye dalga geçiyorduk. bu 1 hafta falan nick bulamadın bence şöyle bir nick buldum;

Arkadaşın adı "Muhammed Emirhan Cengiz"
İsminin baş harfleri Mec oluyor,
Son harfleri dnz,
dnz'ye sesli harf ekliyoruz deniz oluyor,
Denizin İngilizcesi ne Sea,
Birleştirin ne oldu MecSea,
başına Bay ekleyin
BayMecSea ve bunu 1 yıldır aktif olarak her yerde kullanıyor karmaşık bir isim olduğu için hiç bir oyunda nick çalınması yada daha önce birisi bu nicki almış sorunu olmuyor :D.

¥usuff

80+ Silver
y japon yeni bi sunucu da tag dı benimde hoşuma gitti 2 ff de yanlışlıkla yanlış maile attığım için.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Metin2 zamanından kalma.
Abim de kullanıyordu. Ne zaman ''Nick'in hikayesi ne?'' diye ne sorsam konu çok başka yerlere gidiyor ve cevap alamıyorum.

Onurkotlutok05

80+ Gold
benimkini hikayesi en sevdiğim harfleri birleştirdim biraz fransız biraz alman birazda ingilizce karışımı oldu de rank kullanıyorum bi tane ******** nickimi çalmış o yüzden de kayra yaptım sizin
Çok sevdiğim bir arkadaşımla son görüşmelerimizdi tasininyorduk oda bana böyle demeye başladı bende bunu hatıra olarak hep kullanirim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Adım-Soyadım-Futbol oynarken ki forma numaram. Bence basit nick ama güzel :D
Yeni nickim de Meyd10
Hızlı okuyunca soyadım çıkıyor ljahsdljasd

Daisebrsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121