yeni marka hocamGüvenilir mi ?
Zaten ilan açan eleman buyuk ihtimal burda reklam yapan. Bildiğin şekerli puding ya valla başka bişey değilDaha önce gladio markası adı altında da satmayı denediler 2-3 ayda site kapandı fiyat olarak güzel gelsene etkisini kimse bilemez.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotodaki gibi yorumlara da inanmayın yok üst segment whey cart curt yeni cıkan markaya üst segment whey diyor DD Ham madde kalitesi bilinmemesine rağmen bu tarz yorumlar .d ÜST SEGMENT AKLŞJSDFADG
Reis, İki kutuda ben aldım ama daha açmadım. Ek olarak görselde ki şeker dediğin tadlandırıcı, scitec marka kullandıysan aynısı onda da var.Beyler sakın ola almayın. Kuruculardan ötürü güvenip almıştım evde protein var diye açmadım ilk kez açıp deniyim dedim fakat şekerler gözüküyor içinde fare pisliği gibi şeyler var. Hiç beklemezdim böyle bişey ama buradan alan arkadaşlar eğer varsa sizlerde de böyle şikayet belirtir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten ilan açan eleman buyuk ihtimal burda reklam yapan. Bildiğin şekerli puding ya valla başka bişey değil
Djdjdjsj fare pisliği değil o tatlandırıcı. Sakin ol hocam normal.Beyler sakın ola almayın. Kuruculardan ötürü güvenip almıştım evde protein var diye açmadım ilk kez açıp deniyim dedim fakat şekerler gözüküyor içinde fare pisliği gibi şeyler var. Hiç beklemezdim böyle bişey ama buradan alan arkadaşlar eğer varsa sizlerde de böyle şikayet belirtir misiniz
Alıntıyı görüntüle
Zaten ilan açan eleman buyuk ihtimal burda reklam yapan. Bildiğin şekerli puding ya valla başka bişey değil
Scitecten tut belki en iyisinden kötüsüne kadar kullanmisimdir fakat ben bu ürün kadar berbatini görmedim. Tatlandırıcıya hiç benzemiyor ürünü kullanirsan dediğimi anlayacaksinReis, İki kutuda ben aldım ama daha açmadım. Ek olarak görselde ki şeker dediğin tadlandırıcı, scitec marka kullandıysan aynısı onda da var.
Fare pisliği diye dediğim şey siyah hacı. Tatlandırıcı ne zamandır siyah ve pisliğe benziyorDjdjdjsj fare pisliği değil o tatlandırıcı. Sakin ol hocam normal.
Siyah bir şey yok ki resimdeScitecten tut belki en iyisinden kötüsüne kadar kullanmisimdir fakat ben bu ürün kadar berbatini görmedim. Tatlandırıcıya hiç benzemiyor ürünü kullanirsan dediğimi anlayacaksin
Fare pisliği diye dediğim şey siyah hacı. Tatlandırıcı ne zamandır siyah ve pisliğe benziyor
Video çekmiştim orada var. Protein tozundan başka herşeye benziyor ben çözemedim o siyah dediğime dokununca dagiliyo pislik değil fakat ney olduğuna dair bir bilgim yok coconut aromalı bendeki. Az önce gene bir deniyim dedim aşırı şekerli olduğu gibi döktüm shakerdekiniSiyah nerde
scitec'in isolate wheyini kullandın mı yorumun nedir?Scitecten tut belki en iyisinden kötüsüne kadar kullanmisimdir fakat ben bu ürün kadar berbatini görmedim. Tatlandırıcıya hiç benzemiyor ürünü kullanirsan dediğimi anlayacaksin
Fare pisliği diye dediğim şey siyah hacı. Tatlandırıcı ne zamandır siyah ve pisliğe benziyor
Videoyu atarmısınızVideo çekmiştim orada var. Protein tozundan başka herşeye benziyor ben çözemedim o siyah dediğime dokununca dagiliyo pislik değil fakat ney olduğuna dair bir bilgim yok coconut aromalı bendeki. Az önce gene bir deniyim dedim aşırı şekerli olduğu gibi döktüm shakerdekini
bu söylediklerinin hepsi bende var ne almalıyım ?Kilo açığınız varsa gainer, spor sırasında çok isteksizseniz Pre-work out, spor sonrasında kas ağrılarınızın azalmasını istiyorsanız BCA, düzenli olarak protein besinleri almıyorsanız whey protein almanızı tavsiye ederim.