Neler Yeni

Hiq bcaa türü önerisi ?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
8 ay oldu hocam 77kg yim yağ oranı %16 falan eaa ilk defa duydun bulkta değilim normal besleniyorum citrullin malat gereksiz mi sizce
citrullin malat kullanmıyorum ben eaa bcaa göre çok iyi Türkiye de iyi içerik olan çok fazla marka yok ama supplementler ve nutrade var benim gördüğüm diğerlerinin içeriği iyi değil.. bu konuda bir sürü bilgiye varabilirsin bak istersen eaa çok daha iyi

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Alper Kaplan
citrullin malat kullanmıyorum ben eaa bcaa göre çok iyi Türkiye de iyi içerik olan çok fazla marka yok ama supplementler ve nutrade var benim gördüğüm diğerlerinin içeriği iyi değil.. bu konuda bir sürü bilgiye varabilirsin bak istersen eaa çok daha iyi
Eaa kas onarımı için sanırım idman sonrası mı içiyorsunuz

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Alper Kaplan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Yani bcaa almayayımmı en son olarak Hiq daki bcaa energy almaya alrar vermiştim
içeriğini bilmiyorum ama genel olarak bcaa alma derim onun yerini proteinini kgx2grma tamamla deri energy ne bilmiyorum ama pre workout a kendini alıştırma kötü hissetdiğin günler halsiz günler almanı tavsiye ederim ben ilk 3-4 yıl kullanmadım sadece kahve içip gidiyordum çok iyi idman atıyordum şuanda çok kötü iş güç halsiz olduğum günler alıyorum

CanCel

80+ Silver
Siz karar verin isterseniz kahvaltıda 3 yumurta kırıp içine hindi füme atıyorum 1 paket karıştırıp yiyorum kaşarda rendeliyorum yani 35 gr vardır protein akşama dogru 1 tabak tavuk pilav genelde 300 gr göğüs yiyorum idman sonrası 1 ölçek whey içiyorum
öğlen niye protein alımı yok? akşam yediğin 300göğüsün 300üde kaslar tarafından emilmicek öğlen 150gr akşam 150gr olarak dağıtr cok daha iyi olur idman sonrası asıl öğünün olması lazım o yüzden idman öncesi 1 whey idman sonrası 150gr tavuk kilona göre karb ve yağıda ayarla işte

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Alper Kaplan
içeriğini bilmiyorum ama genel olarak bcaa alma derim onun yerini proteinini kgx2grma tamamla deri energy ne bilmiyorum ama pre workout a kendini alıştırma kötü hissetdiğin günler halsiz günler almanı tavsiye ederim ben ilk 3-4 yıl kullanmadım sadece kahve içip gidiyordum çok iyi idman atıyordum şuanda çok kötü iş güç halsiz olduğum günler alıyorum
Hocam okul sonrası gittiğim için genelde yorgun oluyorum ve pre ciddi manada toparlıyor beni nedense uyku halsizlik hissi geçiyor sanki o yüzden kullanıyorum bcaa yı kullanan çok kişide var
Mesaj otomatik birleştirildi:

öğlen niye protein alımı yok? akşam yediğin 300göğüsün 300üde kaslar tarafından emilmicek öğlen 150gr akşam 150gr olarak dağıtr cok daha iyi olur idman sonrası asıl öğünün olması lazım o yüzden idman öncesi 1 whey idman sonrası 150gr tavuk kilona göre karb ve yağıda ayarla işte
Hocam okul olduğu için genelde okul öncesi proteinli kahvaltı okulda döner falan az ekmekli 5 gibi de pilav yiyip idmana gidiyorum gelincede wheyi içiyorum

CanCel

80+ Silver
Yani bcaa almayayımmı en son olarak Hiq daki bcaa energy almaya alrar vermiştim
creatin veya protein tozu alıcaksan al onun haricinde eksik vitaminlerini tamamla zma bak mesela

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Hocam okul sonrası gittiğim için genelde yorgun oluyorum ve pre ciddi manada toparlıyor beni nedense uyku halsizlik hissi geçiyor sanki o yüzden kullanıyorum bcaa yı kullanan çok kişide var
pre çok etkili bağışıklık kazanma diye dedim sürekli alırsan onsuz idman atamaz hale gelirsin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Alper Kaplan
creatin veya protein tozu alıcaksan al onun haricinde eksik vitaminlerini tamamla zma bak mesela
Zma kullandım hiç faydasını görmedim

pre çok etkili bağışıklık kazanma diye dedim sürekli alırsan onsuz idman atamaz hale gelirsin
Hocam 3 ay kullanıp 1.5 ay ara vermiştim almaya üşeniyorum diye pek aramadım sonrasında ama son zamanlarda almaya karar verip tekrar başladım preye gerçekten etkiliyormuş ama farkettim

CanCel

80+ Silver
demekki vücudunda eksik değilmiş git bi kan tahlili ver eksik olan değerlerine göre vitamin al emin ol şu alacağın bcaadır citrulindir hepsinden daha önemli dediğim gibi alıcaksan creatin veya protein tozu

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş

Hocam 3 ay kullanıp 1.5 ay ara vermiştim almaya üşeniyorum diye pek aramadım sonrasında ama son zamanlarda almaya karar verip tekrar başladım preye gerçekten etkiliyormuş ama farkettim
bu arada kral zma direkt faydasını görebileceğin takviye değil kan tahliline göre al herşeyin fazlası zarar :D zma alırkende eğer alacaksan tabi bir sürü formu var ona göre araştırıp al

CanCel

80+ Silver
bu arada kral zma direkt faydasını görebileceğin takviye değil kan tahliline göre al herşeyin fazlası zarar :D zma alırkende eğer alacaksan tabi bir sürü formu var ona göre araştırıp al
aynen öyle

ha bide eklem sağlığı için glukozamin öneririm ama fiyatı biraz tuzlu haberin olsun

Top Bottom