Neler Yeni

Hocam bune ya ekonomi iyice battı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Ekli
Daha kötü günler bizi bekler Ey türk genci her tr genç i vergiyi tadacaktir.
görüyorsun cumhur başkanı bile halkı soymanın peşinde 100 milyar maaş alıyo hala halktan istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok sorunu birde doların yükselmesini tek sebebi baştaki 🤬 durmadan para basması para bastıkları için maaşa zam yapıyorlar ama zam falan yok 10 yıldır aylık 350$ dan fazlasını alamadık
Cumhur başkanı bile soygun yapıyor 100 milyar maaş alıyo halkın 3 kuruluna göz dikiyo

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Ekli
88k maaş aliyo ama hakediyo sen fetöcümüsün yeğenim çikar telefonunu :)
Kardeş ben fetöcü falan değilim onun aldığı 88 milyarla kaçtane çocuk okutulur nabıyo da hakediyo bu parayı köprü yaptırıyor parayı ülke kasasından alıyo yani senin benim vergiden

G.P.U

80+ Silver
görüyorsun cumhur başkanı bile halkı soymanın peşinde 100 milyar maaş alıyo hala halktan istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumhur başkanı bile soygun yapıyor 100 milyar maaş alıyo halkın 3 kuruluna göz dikiyo
1 3kuruş 2 3kuruş 80.000.000 3 kuruş ne etti çok para neden göz dikmesin ki Marul görmüş aç çekirge sadece 1 marulla fazla fazla doyacanı bilse de tarladaki bütün marullara saldırıyor yetmiyormuş gibi aile,akraba,kuzen hepsini çağırıyor tarlaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Ekli
88k maaş aliyo ama hakediyo sen fetöcümüsün yeğenim çikar telefonunu :)
Ülkede okula gidemeyen bir sürü çocuk giyecek elbisesi olmayanlar var
1 3kuruş 2 3kuruş 80.000.000 3 kuruş ne etti çok para neden göz dikmesin ki Marul görmüş aç çekirge sadece 1 marulla fazla fazla doyacanı bilse de tarladaki bütün marullara saldırıyor yetmiyormuş gibi aile,akraba,kuzen hepsini çağırıyor tarlaya
Ülkede okumaya çalışan bir sürü çocuk var benim babam 4000 TL ile ev geçindiriyo bu başkan nabıyo köprü yapıyor ülke kasasından alıyo bizim vergilerimizle yapıyor herşeyi

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Kardeş ben fetöcü falan değilim onun aldığı 88 milyarla kaçtane çocuk okutulur nabıyo da hakediyo bu parayı köprü yaptırıyor parayı ülke kasasından alıyo yani senin benim vergiden
88.000₺ aldığına inanıyor musun adam milyarlarla oynuyor

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Kardeşim cebinde kaç paralık telefonla geziyorsun devlete laf ediyorsun sen vatan haini misin (!) (la ironi ironi)

G.P.U

80+ Silver
Ülkede okumaya çalışan bir sürü çocuk var benim babam 4000 TL ile ev geçindiriyo bu başkan nabıyo köprü yapıyor ülke kasasından alıyo bizim vergilerimizle yapıyor herşeyi
Aynn sağolsun yapması gereken herşeyi marifet gibi göstermesi ayrı gıcık bazen diyorum en azından bunu savunanlar hak ediyor en azından bu yönden mutluyum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Reis yol yapiy köprü yapiy parasina göz diktiniz :)
( amerikadaki hazine ile ülke kurulur :) )

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her gün bunun gibi onlarca konu görmekten gına geldi. Ekonominin kötü olduğunu bütün forum biliyor. Konu açınca ekonomi düzelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,085
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom