Neler Yeni

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Uçak kullanıyorlar sizin avcılarınız olmadığı için Fighter detection atamıyorsunuz ve bilgi alamıyorsunuz ne yaptığı hakkında. Hava savaşı dönmediği için intel olmuyor. Bolca rehber izlemeniz de fayda var.
rehberler çok sıkıcı ve uzun
Tüm bunlara rağmen oyunda görev kasıyorum ve 83 başarımım var paradoxun kendi başarımları kısmındaysa neredeyse tüm başarımları açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yunanistani almak kolay direk Atina'nın etrafına 3 er tane birlikle çıkartma atıp victory pointleri toplamak zaten ai çıkartmadan sonra sapıtacak orduları dağıtacak bu arada Yunan'a üsten sakın saldırmayın oraya 3 4 birlik bırakıp geri kalanları İzmir'e yerleştirin (adalardaki bağlantıları unutmayın) sonra çıkarma gerçekleşince direk bütün orduyu Yunanistan'a çekin gerisi kolay zaten
iyi de ben atinaya çıkarma attığımda hep geri püskürtüyorlar. İzmiri biliyorum bi keresinde izmirdeki orduyu sınıra getirmiştim bi baktım ben selanikteyim adamlar izmirde

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
Tüm bunlara rağmen oyunda görev kasıyorum ve 83 başarımım var paradoxun kendi başarımları kısmındaysa neredeyse tüm başarımları açtım

iyi de ben atinaya çıkarma attığımda hep geri püskürtüyorlar. İzmiri biliyorum bi keresinde izmirdeki orduyu sınıra getirmiştim bi baktım ben selanikteyim adamlar izmirde
Direk Atina atma Atina'nın solu sol aşağıdı ve sol yukarısına at sonra toplam 9 birlik olucsk 3 topraktan saldırı altında rahat alırsın dayanamaz direk atinaya atarsan çok penaltı yersin teknolojin gelişmediği için

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Umurumda değil o başarımlar çoğu zaten saçma sapan görevler. Benim gerçek hayattan kaçış oyunum biraz gireyim Piyade sovyet yapayım Alman'a acı çektireyim 42-43ü görünce Alt-F4 çekip kaçıyorum. Kapitüle bile etmiyorum. Rehberleri sevmiyorsanız biriyle Multi atmakta fayda var konuşarak, dertleşerek oynamak o sırada birkaç bilgi verse 1-2 aya çoğu ülkeyi oynarsınız.

1736760124855.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Direk Atina atma Atina'nın solu sol aşağıdı ve sol yukarısına at sonra toplam 9 birlik olucsk 3 topraktan saldırı altında rahat alırsın dayanamaz direk atinaya atarsan çok penaltı yersin teknolojin gelişmediği için
anladım bi diger sinir bozucu şey bazen yunanistana savaş ilan edince gecikiyorum ve italyayla aynı anda giriyoruz yunana e burda ya italya daha önce atinaya giriyor ya da italyanların önünü kesip kendin atinaya ilerlesem bile italya yunana savaş ilan ettiği için fransa ingiltere bağımzıslık garantisi sebebiyle yunanı korumaya başlıyor otmatiken bana da savaş ilan ediyolar mecburen Axis safına geçiyorum ama maalesef tüm ordular yunanda olduğundan fransız cephesi boş kalıyor şatır şutur giriyolar ya da şanstan almanya daha önceden parise girince de yine de vichy fransa suriyeyi kaybediyor yine de aynı olay admlar bi bakıyorum sivasta

Umurumda değil o başarımlar çoğu zaten saçma sapan görevler. Benim gerçek hayattan kaçış oyunum biraz gireyim Piyade sovyet yapayım Alman'a acı çektireyim 42-43ü görünce Alt-F4 çekip kaçıyorum. Kapitüle bile etmiyorum. Rehberleri sevmiyorsanız biriyle Multi atmakta fayda var konuşarak, dertleşerek oynamak o sırada birkaç bilgi verse 1-2 aya çoğu ülkeyi oynarsınız.

Alıntıyı görüntüle
anladım ama oyunda ittifaka girince başarım veriyo sizde o başarımın olması lazımdı ama yok garip değil mi?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
anladım bi diger sinir bozucu şey bazen yunanistana savaş ilan edince gecikiyorum ve italyayla aynı anda giriyoruz yunana e burda ya italya daha önce atinaya giriyor ya da italyanların önünü kesip kendin atinaya ilerlesem bile italya yunana savaş ilan ettiği için fransa ingiltere bağımzıslık garantisi sebebiyle yunanı korumaya başlıyor otmatiken bana da savaş ilan ediyolar mecburen Axis safına geçiyorum ama maalesef tüm ordular yunanda olduğundan fransız cephesi boş kalıyor şatır şutur giriyolar ya da şanstan almanya daha önceden parise girince de yine de vichy fransa suriyeyi kaybediyor yine de aynı olay admlar bi bakıyorum sivasta

anladım ama oyunda ittifaka girince başarım veriyo sizde o başarımın olması lazımdı ama yok garip değil mi?
Modlu oynuyorum modları configure edip oynuyorum. Başarımlar sadece Ironman'de kazanılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
37 de girmen lazimki sonra bulgara girebil geç kalıyorsun ya da en kötü 38 gibi girmen lazım ama dlcsiz oynadığın için vanilla Türkiye'nin nasıl oynandığını unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
37 de girmen lazimki sonra bulgara girebil geç kalıyorsun ya da en kötü 38 gibi girmen lazım ama dlcsiz oynadığın için vanilla Türkiye'nin nasıl oynandığını unuttum
vanilla türkiyenin faşist olması 37 war goal yapması 38 de bitiyo sen düşün

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,962
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
1936dan itibaren Atatürk pek yönetime katılmıyor bir Hatay meselesinde köşkten çıkıyor diye biliyorum. DLC'lerin adı zaten Expansion pack diye geçiyor oyuna yeni bir boyut katıyor. Her expansion pack oyunda başka bir noktayı genişletip bazı şeyleri kolaylaştırıyor bazılarını zorlaştırıyor. DLC'siz oynanmaz paradox oyunları asıl oyun dlclerle ortaya çıkıyor ve 58 saatle Hoi4ü anlayamazsın. 500 Saatim var daha destroyerla light cruiserın ne işe yaradığını bilmiyorum.
merhaba. hayatim boyunca hic bu tarzda oyun oynamadim. sizce oynamaya hoi ile baslanir mi yoksa daha farkli bir oyun mu onerirsiniz age of gibi? (ingilizce biliyorum)

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
merhaba. hayatim boyunca hic bu tarzda oyun oynamadim. sizce oynamaya hoi ile baslanir mi yoksa daha farkli bir oyun mu onerirsiniz age of gibi? (ingilizce biliyorum)
Hoi4 unique bir oyun hocam benzeri yok. Eu4 önerebilirim ama savaş dizaynları farklı acı çekerek Hoi4 öğrenirseniz çoğu strateji oyunu sizin için kolay gelecektir. Diğer oyunlar genelde mobil oyun gibi kalıyor Hoi4ün yanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
Hoi4 unique bir oyun hocam benzeri yok. Eu4 önerebilirim ama savaş dizaynları farklı acı çekerek Hoi4 öğrenirseniz çoğu strateji oyunu sizin için kolay gelecektir. Diğer oyunlar genelde mobil oyun gibi kalıyor Hoi4ün yanında.
Bence en kolayı hoi Victoria oynamak kat kat daha zor hoiden eu ckyı saymiyom bile

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bence en kolayı hoi Victoria oynamak kat kat daha zor hoiden eu ckyı saymiyom bile
Bazı savaşları otomatik yapıldığı için öyle EU4 ilk 100 yıl kasarsan oyun sonuna kadar zorlayacak çok devlet çıkmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kemal Berkay Aydın
Bazı savaşları otomatik yapıldığı için öyle EU4 ilk 100 yıl kasarsan oyun sonuna kadar zorlayacak çok devlet çıkmıyor.
Hoide ekonomi gibi bi sorun yokki bas ekipman aç doktrin geç ama diğerlerinde sürekli bir karmaşa sürekli bi olay ben hoi oynarken sürekli Bir şey izliyom oyun ezbere çok müsait

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Hoide ekonomi gibi bi sorun yokki bas ekipman aç doktrin geç ama diğerlerinde sürekli bir karmaşa sürekli bi olay ben hoi oynarken sürekli Bir şey izliyom oyun ezbere çok müsait
Hoi4te max 1950ye kadar oynuyorsun diğerleri dönem olarak çok uzun olduğu için eventlere dayalı biraz. Hoi4te ilk hatanda ülke tamamen gidebiliyor ve Run tekrar başlıyor Hoi4 buradan acemi dostluğunu kaybediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,140
Üyeler
165,127
Son üye
efebey0203
Top Bottom