❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 47.999₺

Temudaki ekran koruyucular dan aldım, ilkini taktım 1 aydır sorunsuz gidiyor şuan, hidrojel olanlardan

Şu telefonu kullanan arkadaşlar uygun ekran koruyucu arıyorum 5 tane taktım hep yanlardan attı
Hiç sorma hocam temudan aldim trden aldim 5. Koruyucudayim halen kenardan atiyo yokmu iyi bir şey parasi önemli değil artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında pek de gerek yok gibi de koruyucuya. Dün takana kadar 3 hafta koruyucusuz kullandım taş gibi ekranı var.
Hocam bence taş gibi bir ekrani yok ben düşürdüm koruyucu yokken maalesef ekran çok fazla çizildi hemde baya çizildi cok yuksekdende düsmemisti

Hiç sorma hocam temudan aldim trden aldim 5. Koruyucudayim halen kenardan atiyo yokmu iyi bir şey parasi önemli değil artik

Hocam bence taş gibi bir ekrani yok ben düşürdüm koruyucu yokken maalesef ekran çok fazla çizildi hemde baya çizildi cok yuksekdende düsmemisti

Alla alla ilginç. Çizik olması valla benim de canımı sıkardı, haklısınız.

Garanti de değişim ne kadar acaba hiç sordunuz mu? Ben takılırdım da böyle şeylere. Bir de garantisi KVK mı acaba? Var mı bilgin?
Hocam 12 bin yeni ekran ona ayiricak bütçem olmadigi için böyle kullaniyorum ve zaten maks 2 sene daha kullanirim muhtemelen

Garanti de değişim ne kadar acaba hiç sordunuz mu? Ben takılırdım da böyle şeylere. Bir de garantisi KVK mı acaba? Var mı bilgin?
Eğer mayisa kadar alsaymişim 1 yil ekran koruma sigortasi ile veriyodu honor ama o kampanyadan sonra aldim

Evet hocam garantisi kvk

3 aydır falan kullanıyorum iphonedan sonra ilk kez bir android telefon, iphonenın eksikliiğini hissetirmedi.

17 bin TL'ye iphone 16 ile fotoda aynı camera puanını alan tecno camon 40 pro yu al geç derim

Aslında pek de gerek yok gibi de koruyucuya. Dün takana kadar 3 hafta koruyucusuz kullandım taş gibi ekranı var.
bende temudan alıp tutturamadım 1 aydır koruyucusuz kullanıyorum çizik yok. 2 kere düşmüştü

Teknosa mağazasında elime almıştım, elime bu kadar güzel oturan bir telefon görmedim. Acayip ergonomik bir telefon. Elde tutuşu çok iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,834
Üyeler
183,020
Son üye
Lawoyka
Geri