birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
Xiaomi 15 almasan direkt çökerdimelimde s25 olmasa affetmez alırdım
Xiaomi 15 almasan direkt çökerdimelimde s25 olmasa affetmez alırdım
Temudan farklı farklı kaç adet aldım bir daha ekranı bu tarz telefon almayacağım ekran koruyucu tutmuyor
Hiç sorma hocam temudan aldim trden aldim 5. Koruyucudayim halen kenardan atiyo yokmu iyi bir şey parasi önemli değil artikŞu telefonu kullanan arkadaşlar uygun ekran koruyucu arıyorum 5 tane taktım hep yanlardan attı
Hocam bence taş gibi bir ekrani yok ben düşürdüm koruyucu yokken maalesef ekran çok fazla çizildi hemde baya çizildi cok yuksekdende düsmemistiAslında pek de gerek yok gibi de koruyucuya. Dün takana kadar 3 hafta koruyucusuz kullandım taş gibi ekranı var.
Hiç sorma hocam temudan aldim trden aldim 5. Koruyucudayim halen kenardan atiyo yokmu iyi bir şey parasi önemli değil artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bence taş gibi bir ekrani yok ben düşürdüm koruyucu yokken maalesef ekran çok fazla çizildi hemde baya çizildi cok yuksekdende düsmemisti
Hemde öyle bir cizikki hocam biraz fazla derin ve göze batiyoAlla alla ilginç. Çizik olması valla benim de canımı sıkardı, haklısınız.
Hemde öyle bir cizikki hocam biraz fazla derin ve göze batiyo
Hocam 12 bin yeni ekran ona ayiricak bütçem olmadigi için böyle kullaniyorum ve zaten maks 2 sene daha kullanirim muhtemelenGaranti de değişim ne kadar acaba hiç sordunuz mu? Ben takılırdım da böyle şeylere. Bir de garantisi KVK mı acaba? Var mı bilgin?
Eğer mayisa kadar alsaymişim 1 yil ekran koruma sigortasi ile veriyodu honor ama o kampanyadan sonra aldimGaranti de değişim ne kadar acaba hiç sordunuz mu? Ben takılırdım da böyle şeylere. Bir de garantisi KVK mı acaba? Var mı bilgin?
Evet hocam garantisi kvkGaranti de değişim ne kadar acaba hiç sordunuz mu? Ben takılırdım da böyle şeylere. Bir de garantisi KVK mı acaba? Var mı bilgin?
OLED degil iste , Amoled. yazar arkadas hata yapmamis kiAmoled ne sanıyordunuz bugüne kadar ?
bende temudan alıp tutturamadım 1 aydır koruyucusuz kullanıyorum çizik yok. 2 kere düşmüştüAslında pek de gerek yok gibi de koruyucuya. Dün takana kadar 3 hafta koruyucusuz kullandım taş gibi ekranı var.