Neler Yeni

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
1741288945210.png

Atakdomain.comAtakdomain.com baya güzel kampanya yapmış gibi özellikle freelancer olup sıfırdan site açacak olanlar sadece .com domain alıp hem hostingi bedava alabilir hem de 3 farklı domain uzantısı alabilir.
Ben hosting + domain aldım.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Gerek yok ki buna. Bence cloudflaredan alıp üzerine vercel'den bedava host edebilirsiniz. Örneğin, Next.js + postgre veya vite + express + mongodb ile de yine bedava oluyor. Sonradan sizden hosting ücreti keserler.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok ki buna. Bence cloudflaredan alıp üzerine vercel'den bedava host edebilirsiniz. Örneğin, Next.js + postgre veya vite + express + mongodb ile de yine bedava oluyor. Sonradan sizden hosting ücreti keserler.
Bunda .com domain her türlü alacaksan hostingin bedavaya geliyor ondan bence daha mantıklı (sonradan faturalandırma + kullanıma göre faturalandımra da yok) 1 yıl kafan rahat eder

neshter

80+ Bronze
Ben de cogu projemi vercelda host ediyordum ama bence actionlar yavas kaliyor vercelda. Birde cok fotograf olan bir projen varsa nextjs ile fotograf optimizasyonu kullandiginda 1000 limiti doldurursan resimler yuklenmiyor, fotograf optimizasyonunu kapatman gerekiyor. Ama basit projeler icin dedigin gibi vercel yenur.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben de cogu projemi vercelda host ediyordum ama bence actionlar yavas kaliyor vercelda. Birde cok fotograf olan bir projen varsa nextjs ile fotograf optimizasyonu kullandiginda 1000 limiti doldurursan resimler yuklenmiyor, fotograf optimizasyonunu kapatman gerekiyor. Ama basit projeler icin dedigin gibi vercel yenur.
Fotoğraflar için cloudinarye yükle en güzeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunda .com domain her türlü alacaksan hostingin bedavaya geliyor ondan bence daha mantıklı (sonradan faturalandırma + kullanıma göre faturalandımra da yok) 1 yıl kafan rahat eder
Öyle de cloudflare in entegrasyonlari vs olsun baya iyi. Zaten vercelde hostlayacagim için gerek kalmıyor 🤣

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Burak B
Bu domain firmasında çok fazla sorun yaşıyorum. Tavsiye etmiyorum.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
Bu domain firmasında çok fazla sorun yaşıyorum. Tavsiye etmiyorum.
Ne tür bir sorun yaşadınız ki?
Domain konusunda güvenli bir firma olarak biliyorum ICANN onayı falan var

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Hocam ben bu konularda pek bilgili değilimde proje olsun diye html ve java script ile yazdığım siteler var ama bunları host edemediğimden dolayı şu an biraz hevesim kaçmış durumda ve github pages dışında hosting yapmayı bilmiyorum, bunları nereden öğrenebilirim? (Github pages'te sadece 1 tane biyografi sayfam bulunuyor onuda kullanma ihtiyacım olmuyo zaten)

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
Hocam ben bu konularda pek bilgili değilimde proje olsun diye html ve java script ile yazdığım siteler var ama bunları host edemediğimden dolayı şu an biraz hevesim kaçmış durumda ve github pages dışında hosting yapmayı bilmiyorum, bunları nereden öğrenebilirim? (Github pages'te sadece 1 tane biyografi sayfam bulunuyor onuda kullanma ihtiyacım olmuyo zaten)
Hocam Cpanel Yönetimini videolar ile kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Tonla kaynağı da bulunuyor.
Mesela örnek veriyorum Atakdomain.com dan şimdi bir com aldınız wordpress hostingi de hediye olarak aldınız ama illa ki wordpress kullanmak zorunda değilsiniz.
Burada hosting ile domain NS server bağlantılarını yapıyorsunuz + 3 saat bekliyorsunuz oturması için.
Sonrasında Cpanel'e bağlanıp HTML CSS dosyanızı Public_html alanına atıp kullanıyorsunuz.
Veritabanı vs gerekiyorsa da localdeki veritabanınızı cpanelden veritabanı kısmına aktarıp bağlantılarını yapıp devam ediyorsunuz.
İnanılmaz basit Cpanel olmasıyla

aLoNeDarK33

80+ Bronze
@proxcis Anladım hocam çok teşekkür ederim, hosting konusunda neden kendi bilgisayarımdan yapmayayım, sonuçta sunucular güçlü birer bilgisayarlar diyip bu konuda baya bi araştırma yapıp bir şey bulamamıştım (evet bilgisayar açık kalmalıydı ama o kadar site yazıyoruz ve neden bunu sunucu kiralamadan host edip telefonumdan falan kısa süreliğine giremiyim demiştim) ve internette sürekli windows server 2015 kullanma videoları falan vardı o yüzden sunucu kiralamadan bu işler olmayacak galiba diyip bırakmıştım ama dediğiniz videoları izliycem.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Semih Aydın
@proxcis Anladım hocam çok teşekkür ederim, hosting konusunda neden kendi bilgisayarımdan yapmayayım, sonuçta sunucular güçlü birer bilgisayarlar diyip bu konuda baya bi araştırma yapıp bir şey bulamamıştım (evet bilgisayar açık kalmalıydı ama o kadar site yazıyoruz ve neden bunu sunucu kiralamadan host edip telefonumdan falan kısa süreliğine giremiyim demiştim) ve internette sürekli windows server 2015 kullanma videoları falan vardı o yüzden sunucu kiralamadan bu işler olmayacak galiba diyip bırakmıştım ama dediğiniz videoları izliycem.
Bence hiç uğraşmana gerek yok internet + elektrilk sabit olmalı + cihazın çok yorulur.
Hosting sonuçta çok maliyetli bişiy değil .com alıyorsun hostingde 1 yıl kafan rahat devam ediyorsun (geçmişte eski pcyi sunucu yapmışlığım var :D )

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Alıntıyı görüntüle

Atakdomain.comAtakdomain.com baya güzel kampanya yapmış gibi özellikle freelancer olup sıfırdan site açacak olanlar sadece .com domain alıp hem hostingi bedava alabilir hem de 3 farklı domain uzantısı alabilir.
Ben hosting + domain aldım.
Pahalı bence genelde türkticaretnetten alıyorum ve .com domaine 3-4 dolar civarı ödüyorum.

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Burak B
Ne tür bir sorun yaşadınız ki?
Domain konusunda güvenli bir firma olarak biliyorum ICANN onayı falan var
DNS ler sürekli karışıyor. Benim site adresime girince bazen bu firmadan hizmet alan başka birinin sitesine yönlendiriyor. Çözmeleri haftalar sürmüştü özür bile dilemediler. 2 kere erişime kapandı, sunucu gitti. Tekrar açmaları 3 gün sürdü. İlk aldığımda kontrol panelimin aktif edilmesi 2 gün sürdü. Kısacası çok kötü bir firma. Süresi bitince taşıyacağım başka firmaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,709
Üyeler
169,325
Son üye
kampuss
Top Bottom