Aynen öyle. İnsanlar tepki süresine bakmış sadece ama hem yavaş hem de renk olarak tam.anlamıyla ÇÖP bir cihaz. Şöyle anlatayım:
Bugün alacağinız en ucuz LCD monitör dahi 1996'da çikmış standart olan sRGB gamutunun %99'unu kaplar. Bu ise %57'de. Bugün standart bir kullanıcı bilgisayarı kullanırken %90 sRGB içeriklere bakıyor. Yani bu laptopta renkler cansız ve soluk gözüküyorm
G274QPF-QD bolca incelendi hocam. QD olmayan versiyonu incelenmedi.
Tepki süresi testi yok o yapılabilir ancak parlaklıği aşırı düşük olduğu için büyük çoğunlukla kötü bir model, o parayı etmez.
Bunun incelemesi var zaten hocam:
The Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx is an excellent 1440p gaming monitor. It uses an IPS panel with wide viewing angles, and it has excellent ergonomics, meaning yo...
www.rtings.com
(Evet TR'deki U V ile bu incelemedeki U KV aynı model.)
Bizzat kullanıyorum ve Çin, Kore, Tayvan dahil internetteki tüm incelemelerini okudum. Sana özelden kendi incelememi göndereyim.
Onu çok özel yapan DyAc özelliğini Abdullah Abi bu cihazla ölçemez ve zaten o model test edildi çoktan.
VX2428 özellikle görüntü kalitesi olarak çok sınıfta kalmiş bir model. İncelemesi mevcut:
Merhaba. Forumda bu aralar sıklıkla gördüğüm bir model olan Viewsonic VX2428'in neden bir anda patlama yapıp önerilmeye başlandığı merak etmiştim, çünkü yeni bir model ve incelemeleri bile yok gibi bir şey. Olan incelemeleri de genellikle teknik konulara girilmeyen kağıt üstü verilerin okunup...
forum.donanimarsivi.com
Düşük gecikme değil. Zowie'nin tepki süreleri hızlı bir IPS ile aşağı yukarı aynı, biraz daha hızlı. Onu özel yapan DyAc özelliği. Yukarıda attım incelemesini.