❌İndirim Bitti! Huawei MatePad 11.5 2025 7.099 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,308
Fiyatı çakılmış. İşlemcisi Snapdragon 888 gücünde. Google sorununu çözmek için MicroG kullanın burası çok önemli.

stok bitti heralde

Sepette indirim varmış görmemişim,bu fiyata düştüyse iyi.

Yanında kalemi olsa da alsak

Fiyatı çakılmış. İşlemcisi Snapdragon 888 gücünde. Google sorununu çözmek için MicroG kullanın burası çok önemli.

Bunun işlemcisi Çin’de kurulan 10 yıllık teknolojiye sahip fabrikadan çıkıyor sanırım. İşlemci hızı falan da çok düşük nasıl 888 gücünde oluyor anlamadım ben almazdım.

Sepette indirim varmış görmemişim,bu fiyata düştüyse iyi.

Web'e Özel Sepette 2.000 TL İndirim 7.099 TL ibaresi mevcut bende.
Görünmeyen varsa hesap açıp giriş yapsın, görünüyor. "Üyelikli alışverişlerde geçerlidir." ibaresi sebebiyle göremiyor olabilirsiniz.

1759234289989.webp

Hâlâ başlıktaki fiyat geçerli.

Bunun işlemcisi Çin’de kurulan 10 yıllık teknolojiye sahip fabrikadan çıkıyor sanırım. İşlemci hızı falan da çok düşük nasıl 888 gücünde oluyor anlamadım ben almazdım.
Lütfen araştırmadan yorum yapmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Web'e Özel Sepette 2.000 TL İndirim 7.099 TL ibaresi mevcut bende.
Görünmeyen varsa hesap açıp giriş yapsın, görünüyor. "Üyelikli alışverişlerde geçerlidir." ibaresi sebebiyle göremiyor olabilirsiniz.
Kusura bakmayın onu görmemişim.

Ekler

• IMG_20250930_151549.webp
    IMG_20250930_151549.webp
    67.5 KB · Hit: 132
Huawei kendisi üretiyor çünkü. Okadar ambargo ile bukadar oluyor.
Lütfen araştırmadan yorum yapmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın onu görmemişim.
T82B bu. Snapdragon 888 gücüne sahip.

Fiyatı çok iyi duruyor, bu fiyatlara honor VS de düşer mi acaba kız tanıdığıma alacağım mikro g VS ile kullanmak zor gelir diyor

Geri