Huawei'mi Samsung'mu?

Leggera

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
10.000
P40 Pro 256 GB Vs S20 FE 256 GB Vs S21 FE 128 GB
Siz hangi telefonu alırdınız?
Öyle çok da oyun oynayan biri değilim.
Fotoğraf çekmeyi video çekmeyi çok severim bolca kamerayı kullanırım.
Pil performansı olarak tartışmaya gerek yok Huawei önde götürüyor bunu biliyorum.
Google'sız bir cihaz kullanıyorum baya da memnunum. Cihaz: Huawei MatePad 10.4 ve yeni HarmonyOS geldi gayet de memnunum ama telefon seçiminde size danışmak istedim 😀

SAMSUNG SONUNA KADAR SAMSUNG

Pil performansı olarak tartışmaya gerek yok Huawei önde götürüyor bunu biliyorum.
Google'sız bir cihaz kullanıyorum baya da memnunum. Cihaz: Huawei MatePad 10.4 ve yeni HarmonyOS geldi gayet de memnunum ama telefon seçiminde size danışmak istedim 😀
S21FE daha mantıklı duruyor. P40 PRO biraz eski bir cihaz. Hızlı şarj ve 256GB olması dışında S21'e göre çok fazla bir avantajı yok.

OnePlus 8T kullanıyorum Samsung Huawei hepsi hikaye. Herkes ölmeden önce bir kere OnePlus kullanmalı on numara cihaz hem çok güçlü hem fiyat performans. 8T, p40 pro ve s21fe yi tokatlar. Ben 5 ay önce 8T yi 4750 ye aldım şaka gibi 😂

OnePlus 8T kullanıyorum Samsung Huawei hepsi hikaye. Herkes ölmeden önce bir kere OnePlus kullanmalı on numara cihaz hem çok güçlü hem fiyat performans. 8T, p40 pro ve s21fe yi tokatlar.
Yalnız OnePlus kamera konusunda Xiaomi den bile geride ve güncelleme desteği dar.
Post automatically merged:

Samsung daha mantıklı olur
Samsung pil konusunda gariban kalıyor ve kullanıma bağlı olarak 3.5 ile 5 saat arası ekran süresi veriyor Huawei en az 2 katı fazla.

Yalnız OnePlus kamera konusunda Xiaomi den bile geride ve güncelleme desteği dar.
Ahahahh knk araştırmalısın. Güncelleme desteği en fazla olan cihazlardan birisi. Ve Xiaomi gibi güncelleme ile cihazları daha da kötüleştirmiyor. Bu cihaz ile aynı segmentte mi 10t pro, mi 11t , mi 11 lite gibi cihazların hepsinden daha iyi kameraya ve performansa sahip bire bir kiyasladim arkadaşlarım da vardı. Android 14 e kadar güncelleme alacak OnePlus 8T en son Mayıs ayında hem güvenlik hem sistem güncellemesi yaptım. Güncellemeleri tamamen sistemi iyileştirme odaklı saçma sapan güncellemeler olmuyor. 8T nin kamerasi cidden çok iyi arkadaşlarım fotoğraf makinesi ile çektiğimi sanıyorlar. Kamera konusunda iPhone 12 ile kapışıyor o kadar sağlam çekiyor yani. Xiaomi ile aynı fiyat segmentteki telefonlarından çok daha üstün kamera performansı var. Bu cihazı 1-2 ay içerisinde elden çıkartıp OnePlus 10 pro alacağım oda iPhone 13 e rakip bir cihaz. Ama şuana kadar bir çok marka kullandım android içerisinde arayüz ve yazılımı en stabil marka OnePlus derim.

Son düzenleme:
Samsung daha iyi kanka

OnePlus 8T kullanıyorum Samsung Huawei hepsi hikaye. Herkes ölmeden önce bir kere OnePlus kullanmalı on numara cihaz hem çok güçlü hem fiyat performans. 8T, p40 pro ve s21fe yi tokatlar.
Kamerada ikisinden de dayak yer. Diğer dediklerinize ise katılıyorum, özellikle 7T-7T Pro serilerine kadar yazılım olsun donanım olsun muhteşem cihazlardı. Galiba sonra CEO değişti, saçma sapan seriler çıkarmaya başladılar, her yıl 1-2 tane seri çıkaran marka bir anda Samsung gibi seri üretime bağladı, şimdi de OxygenOS'in Oppo ColorOS'le birleştirileceği muhabbeti var. Eski karizmasını kaybetti şahsen gözümde. Şu an dikkatler eski CEO Carl Pei'nin "Nothing" markası üzerinde, umarım yaygınlaşır ve iyi işler yaparlar.

Dostum çoğu marka denemiş birisi olarak şuan da kullandığım olan marka Huaweiyi sana tavsiye ederim. P40 pro gayet hızlı ve güncelleme desteği alan bir telefon ve Huaweinin kirin cipleri kullanıldığı için uzun süreli güncelleme desteği olduğunuda söyleyebilirim

Kamerada ikisinden de dayak yer. Diğer dediklerinize ise katılıyorum, özellikle 7T-7T Pro serilerine kadar yazılım olsun donanım olsun muhteşem cihazlardı. Galiba sonra CEO değişti, saçma sapan seriler çıkarmaya başladılar, her yıl 1-2 tane seri çıkaran marka bir anda Samsung gibi seri üretime bağladı, şimdi de OxygenOS'in Oppo ColorOS'le birleştirileceği muhabbeti var. Eski karizmasını kaybetti şahsen gözümde. Şu an dikkatler eski CEO Carl Pei'nin "Nothing" markası üzerinde, umarım yaygınlaşır ve iyi işler yaparlar.
Katılıyorum. Kamera konusunda kesinlikle pişman olmaz bu fiyatta daha iyi kamera bulamaz zaten 5-6 bin TL piyasasi var oda kaçak oldukları için. Geçen aylarda OnePlus 8 ülkeye girmişti 14 bin TL den satışa sunuldu. Ben hala Oxygen os kullanıyorum o yüzden şuanlik bir sıkıntı yok. 8t android 14 e kadar devam edecek güncelleme almaya. Android 13 te sanırım iki yazılımı birleştirecekler daha tam belli değil oda. Ayriyetten IMEI konusunda en sorunsuz cihazlardan biriside OnePlus.

Ben kamera konusunda mi10t pro, mi11t, mi11 lite gibi cihazlar ile kiyasladim hepsinden çok daha iyi kameraya sahip. Ön kamerası sadece o kadar iyi değil. Ancak dediğim gibi 5-6 bin TL bütçe ile 15 bin TL lik telefon performansı veriyor.

8 serisinden sonra bozdular.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri