Neler Yeni

HVP oldum ne olucak?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Ahmet Sevinç
Şuanda siğil ve herhangi bir durum yok ama siğil çıktığında gidicem dermatolojiye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ona dürüst olurum.
dostum oda ürolojiye yönlendirecek seni değişen bir şey yok

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Şahin
Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim. kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
Hastaneye Git Ailen Max Ne Yapabilir Evden Atarsa Akrabalarına Git Knk Ölümün Şakası Olmaz :kekw:

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
okr
ahahaaha geçmiş olsun kanka da esc yi nerden buldun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
okr

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,747
İsim
Mert Can Ergün

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
Beyler son durum ne Arkadaşın helvasını yemeyin benden habersiz

turkey404

80+
Beyler son durum ne Arkadaşın helvasını yemeyin benden habersiz
Ne abarttınız ya hpv bu hiv aids değilki dostlar memlekette aktif cinsel yaşantısı olan erkeklerin %70 hpv oldu veya enfekte hala bu kadar abartmayın hiv olsa dediklerinizin üstüne bende koyardım Allah korusun.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Ne abarttınız ya hpv bu hiv aids değilki dostlar memlekette aktif cinsel yaşantısı olan erkeklerin %70 hpv oldu veya enfekte hala bu kadar abartmayın hiv olsa dediklerinizin üstüne bende koyardım Allah korusun.
Ailene nasıl anlatacaksın

turkey404

80+
Ailene nasıl anlatacaksın
Anlatacak bişey yok öyle sıkıntılı bir durum değil ilacı fln yok bağışıklık sistemi temizliyor sadece bağışıklığı güçlü tutuyorum şuan sağlıklı besleniyorum sigarayı bırakmaya çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Agalar bu ağzınızın kenarında çıkan uçuğun cinsel bölgenizde çıkan hali kendi kendine geçiyor sadece. Aşısı var olmadan önce yaptırmanız gerek ben atlattığımda sadece 1 türüne karşı bağışıklık kazanıcam eğer aşı olursanız nerdeyse tüm versiyonlarından koruyor 200 çeşit türü var.

Top Bottom