GirayHan
80+ Platinum
fotoğraftaki eski versiyon fakat ellerinde eski kalacağını sanmıyorum eskiyle daha iyi yenilerde ciddi bir kalite düşüşü varBu yeni versiyonlarindan memnun musunuz?
ben 2 kere hp eskittim şuan 2.deyim sıkıtnı yok bendeYeni HP versiyonlarında dip ses sorunu var tavsiye etmiyorum.
Ne istediğine bağlı 2000 TL'ye kablosuz olarak bu da alınıyorbu fiyata veya tam 2000tl ye ne alınabilir. yoksa direk bunu mu al dersiniz
Bu benimde aklimi celiyorNe istediğine bağlı 2000 TL'ye kablosuz olarak bu da alınıyor
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Eski versiyonunda da olabiliyor o sorunYeni HP versiyonlarında dip ses sorunu var tavsiye etmiyorum.
Buda belki iyidir de. Oyunda ses kasmalik laptop icin hangisi iyidirNe istediğine bağlı 2000 TL'ye kablosuz olarak bu da alınıyor
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
c2 muhtemelen daha iyidirBuda belki iyidir de. Oyunda ses kasmalik laptop icin hangisi iyidir